Też przystaje do grona żarłaczy. Nie wiem jak z moją wagą, bo od ostatniego pomiaru u położnej 2 tyg przed porodem nie wchodziłam na wage. Troche mnie wyciągneło w szpitalu gdzie prawie 3 doby nic nie jadłam, do tego lewatywka , plus 15-godzinny ciężki poród i kolejna doba spacerów z małą (4480g) na rękach. W pasie mam 10 cm do zrzucenia takiego "worka" z sucha skórą Ogolnie chyba za duzo mi nie zostało, ale z takim przeżuwaniem na okrągło to nie pójdzie tak hop-siup, o ile w ogóle uda mi sie zrzucic cokolwiek a nie przytyc jeszcze wiecej
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Mary, ogólnie ważyłam 62kg przed ciążą. Do porodu jak szłam 97, a teraz 73-74...Mnie też aktywności brakuje, a widoków nie mam żadnych... Mam teraz w domu niechodzącego męża i Kubulka, tak ze ciężko mi się gdziekolwiek oddalić...
Mamulica widze ze wage to mialysmy taka sama przed ciaza i teraz. Nie wiem ile w efekcie wazylam przed porodem bo tydzien na patologii lezalam i 92kg to waga dzien przed wyladowaniem w szpitalu.... ciekawe kiedy uda sie nam wrocic do wagi sprzed ciazy... jezeli wogole
JAK ZGUBIĆ ZBĘDNE KG PO CIĄŻY!!!!!!
Jak się zważyłam po świetach to...( nie kończe bo nie chce przeklinac) Po porodzie zostalo mi 8 kg do zrzucenia. W pierwszym tyg schudlam jeszcze 3 wiec zostalo 5. I jak stanelo tak stoi! Juz prawie 2 mies. A jeszcze przez swieta nastepne 2 do przodu. Karmie piersia i duzo nie jadlam przez swieta ale jednak wiecej niz zawsze. Czy to ze nic nie schudlam oznacza ze tak juz zostanie:-( juz jestem zla na to bo sie zle czuje sama ze soba. Nigdy tyle nie wazylam i zle mi z tym. Czy moge zastosowac jakas diete karmiac. Boje sie ze jak przestane karmic to niby bede mogla zaczac sie porzadnie odchudzac ale i bede mogla tez jesc wszystko na co teraz moge miec tylko ochote. A jedno wyklucza drugie. :--(
Jak się zważyłam po świetach to...( nie kończe bo nie chce przeklinac) Po porodzie zostalo mi 8 kg do zrzucenia. W pierwszym tyg schudlam jeszcze 3 wiec zostalo 5. I jak stanelo tak stoi! Juz prawie 2 mies. A jeszcze przez swieta nastepne 2 do przodu. Karmie piersia i duzo nie jadlam przez swieta ale jednak wiecej niz zawsze. Czy to ze nic nie schudlam oznacza ze tak juz zostanie:-( juz jestem zla na to bo sie zle czuje sama ze soba. Nigdy tyle nie wazylam i zle mi z tym. Czy moge zastosowac jakas diete karmiac. Boje sie ze jak przestane karmic to niby bede mogla zaczac sie porzadnie odchudzac ale i bede mogla tez jesc wszystko na co teraz moge miec tylko ochote. A jedno wyklucza drugie. :--(
D
dziunka24.
Gość
Ania nie wiem, bo mi waga stanela na 73 i nie chce ruszyc Czyli o 13 za duzo
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Kurcze, to tak jak u mnie tzn +11do +13 do wagi początkowejAnia nie wiem, bo mi waga stanela na 73 i nie chce ruszyc Czyli o 13 za duzo
A na dodatek od kilku dni mam problem z toaletą... pewnie przez te cholerne hemoroidy... :-(
katrenki
Fanka BB :)
mi raz nawet przybylo 2 kg ale teraz znowu ruszylo bo sie znow zawzielam i juz zeszly....ale chce jeszcze zgubic niecale 30.... wiec daaaaaaleka droga przedemna
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
mi po swietach przybyly 2/3 kg :--( wiec znowu kolejne do zrzucenia.... masakra... myslalam ze bedzie latwiej...
przynajmniej widze ze nie jestem sama... choc nie zycze nikomu...
przynajmniej widze ze nie jestem sama... choc nie zycze nikomu...
katrenki
Fanka BB :)
dzis byl u mnie kuzyn i pytal co to za moje zdiecie na lodowce????? a ja mu na to, ze to moja motywacja.... jak narazie dziala...w czwartek dzien wazenia...oby chociaz jeden kilogramek ubyl.....
reklama
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
A ja od dzis zaczynam cwiczyc... tylko nie wiem po ile tych brzuszkow robic... tzn od ilu zaczac zeby nie przesadzic na poczatek...
a czy znacie moze jakies cwiczenia zeby ujedrnic biust? :-( ja w czasie ciazy mialam wmiare ladne piersi... z rozmiaru malego B zrobilo sie ladne C, czasami nawet D miseczke kupowalam... a teraz wrocilo do malego B i do tego zwisaja jak krowie... miesni jakichkolwiek nie wyczuwam... to poprostu zwisajaca skora z 1000 rozstepow :----(
a czy znacie moze jakies cwiczenia zeby ujedrnic biust? :-( ja w czasie ciazy mialam wmiare ladne piersi... z rozmiaru malego B zrobilo sie ladne C, czasami nawet D miseczke kupowalam... a teraz wrocilo do malego B i do tego zwisaja jak krowie... miesni jakichkolwiek nie wyczuwam... to poprostu zwisajaca skora z 1000 rozstepow :----(