reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

No dziewczęta, to jak z tym klubem dla "puszystych"? :-p;-)
4dni po porodzie a ja tylko 5kg na minusie :szok:
No i opuchlizna mi jeszcze z nóg nie wiem czemu nie zeszła...
85kg waga wyjściowa z początku ciąży
109kg tj 23kg na plusie (182cm wzrostu)

reklama
Mary, ta opuchlizna mi schodziła 10 dni wraz znią kg
Ooooooo - a ja myslałam ze to tak od razu :sorry:
Póki co daje sobie kilka dni na dojście do siebie ale jakoś podejrzanie mało ubyło mi po tym porodzie patrzac na to ze samo dziecko 4kg wazylo...
Ja to wogole dziwna jestem - srodki na wywolanie porodu 4 krotnie na mnie nie zadzialaly, a pokarmu w piersiach do dziś nie mam (temat rzeka) :confused2:

Ooooooo - a ja myslałam ze to tak od razu :sorry:
Póki co daje sobie kilka dni na dojście do siebie ale jakoś podejrzanie mało ubyło mi po tym porodzie patrzac na to ze samo dziecko 4kg wazylo...
Ja to wogole dziwna jestem - srodki na wywolanie porodu 4 krotnie na mnie nie zadzialaly, a pokarmu w piersiach do dziś nie mam (temat rzeka) :confused2:

Wszystko sie unormuje juz niedlugo :tak::tak:;-) mojej znajomej tez wywolywali porod kilukrotnie... w efekcie skonczylo sie na cesarce

ja 2 dni po porodzie mialam -9kg, zobacze jutro ile bedzie bo bedzie rowno tydzien po. przez cala ciaze przytylam 29:zawstydzona/y: i jeszcze 15 ktore chcialam zrzucic zanim zaszlam wiec strach pomyslec ile mam do zrzucenia...ale na szczescie nie ciagnie mnie do jedzenia .
pierwszy dzien w domu po kapieli zaczelam plakac....w zwiazku z wygladem,na szczescie mam najkochanszego faceta na swiecie, pocalowal brzuszek przytulil i powiedzial, ze jestem piekna i dla niego zawsze bylam i bede...ach...az sie wzruszylam...na razie brzuch troche powoli schodzi, zobaczymy jak bedzie szlo. na razie jej normalne rzeczy ale w 5 razy mniejszych porcjach....

ja 2 dni po porodzie mialam -9kg, zobacze jutro ile bedzie bo bedzie rowno tydzien po. przez cala ciaze przytylam 29:zawstydzona/y: i jeszcze 15 ktore chcialam zrzucic zanim zaszlam wiec strach pomyslec ile mam do zrzucenia...ale na szczescie nie ciagnie mnie do jedzenia .
pierwszy dzien w domu po kapieli zaczelam plakac....w zwiazku z wygladem,na szczescie mam najkochanszego faceta na swiecie, pocalowal brzuszek przytulil i powiedzial, ze jestem piekna i dla niego zawsze bylam i bede...ach...az sie wzruszylam...na razie brzuch troche powoli schodzi, zobaczymy jak bedzie szlo. na razie jej normalne rzeczy ale w 5 razy mniejszych porcjach....

no to niezly wynik!!!! :tak::tak::tak: mam nadzieje ze u mnie bedzie rownie pieknie schodzilo!

a meza masz cudownego... moj tez mnie pociesza na kazdym kroku i mowi ze dla niego i tak jestem najpiekniejsza :tak: a to duzo daje!!!!

a rozstepy z tego co pisalam ze znajoma wczoraj to u niej po 3 miesiacach prawie juz nie widac. wiec glowa do gory!!! :-D no i po 3 miesiacach ma 20 kg mniej! pisala ze byloby wiecej ale je w nocy slodycze i stanela waga w miejscu :-D

reklama
no mam nadzieje, ze i nam tk szybko pojdzie....ja staram sie zamienic niektore produkty na zdrowsze, chlebek na czarny jogurty mniej tluszczowe itp ale rogalik z dzemem tez czasem wciagne bo tak sobie mysle, ze jak bede sobie wszstkiego ciagle odmawiac to potem sie rzuce na wszystko.....

Do góry