reklama
a ja strasznie schudlam po porodzie, juz nastepnego dnia od porodu zrobilam sie chuda jak przed ciaza. :-( a ja chcialam sobie kilka kilo zostawic a tu wszystko ze mnie ucieklo, jestem chuda jak patyk i wygladam jakbym nigdy w ciazy nie byla do tego jestem strasznie blada.
MagdaP3011
Fanka BB :)
a ja strasznie schudlam po porodzie, juz nastepnego dnia od porodu zrobilam sie chuda jak przed ciaza. :-( a ja chcialam sobie kilka kilo zostawic a tu wszystko ze mnie ucieklo, jestem chuda jak patyk i wygladam jakbym nigdy w ciazy nie byla do tego jestem strasznie blada.
Milencia ja Ci mogę odstąpić kilka(naście) swoich kg jeśli tylko chcesz. Ile można tyć?? podobno w końcówce ciąży już się nie tyje a ja przez ostatnie 1,5 tygodnia znowu 1kg+ tzn. obecny stan +21,5. Zaczynam wychodzić z założenia że to nie prawda z tą wagą pod koniec ciąży albo co bardziej prawdopodobne: tylko wydaje mi się, że to już koniec ciąży a przede mną jeszcze długa droga tzn. jestem SŁONICĄ!! ciekawe kiedy ja zejdę w końcu z wagi!!Czuję że mój tyłek jest ogromny, a cellulit zajął 1/2 mojego ciała!!:-szok:
D
dziunka24.
Gość
Milencia ja Ci mogę odstąpić kilka(naście) swoich kg jeśli tylko chcesz. Ile można tyć?? podobno w końcówce ciąży już się nie tyje a ja przez ostatnie 1,5 tygodnia znowu 1kg+ tzn. obecny stan +21,5. Zaczynam wychodzić z założenia że to nie prawda z tą wagą pod koniec ciąży albo co bardziej prawdopodobne: tylko wydaje mi się, że to już koniec ciąży a przede mną jeszcze długa droga tzn. jestem SŁONICĄ!! ciekawe kiedy ja zejdę w końcu z wagi!!Czuję że mój tyłek jest ogromny, a cellulit zajął 1/2 mojego ciała!!:-szok:
Z tym tylkiem i cellilitem u mnie jest tak samo :-(
A z ta slonica tez, cala moja rodzina sie smieje ze mnie ze jak slon w ciazy chodze
chetnnie bym kilka kilo wziela, ja w ciazy przytylam 15 kilo i roztepy zajely mi caly tylek i na udach troszke az sie w lustro patrzec nie da ale na prawde jestem za chuda a mowia ze po ciazy ciezko zrzucic kilogramy.Milencia ja Ci mogę odstąpić kilka(naście) swoich kg jeśli tylko chcesz. Ile można tyć?? podobno w końcówce ciąży już się nie tyje a ja przez ostatnie 1,5 tygodnia znowu 1kg+ tzn. obecny stan +21,5. Zaczynam wychodzić z założenia że to nie prawda z tą wagą pod koniec ciąży albo co bardziej prawdopodobne: tylko wydaje mi się, że to już koniec ciąży a przede mną jeszcze długa droga tzn. jestem SŁONICĄ!! ciekawe kiedy ja zejdę w końcu z wagi!!Czuję że mój tyłek jest ogromny, a cellulit zajął 1/2 mojego ciała!!:-szok:
AniaSm
jak widać to kwestia organizmu i jednym ciężko zrzucić zbędne kg a inne je tracą nawet nie wiedząc kiedy ;-)chetnnie bym kilka kilo wziela, ja w ciazy przytylam 15 kilo i roztepy zajely mi caly tylek i na udach troszke az sie w lustro patrzec nie da ale na prawde jestem za chuda a mowia ze po ciazy ciezko zrzucic kilogramy.
oj nic tylko pozazdrościć ci szybkiego schudnięcia :-)
katrenki
Dzis rowno tydzien po orodzie wiec sie zwazylam... -13kg:-) jestem bardzo zadowolona...mam nadzieje, ze dalejrownie dobrze bedzie szlo....
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Dzis rowno tydzien po orodzie wiec sie zwazylam... -13kg:-) jestem bardzo zadowolona...mam nadzieje, ze dalejrownie dobrze bedzie szlo....
No Katrenki wkoncu jakis pozytywnie nastawiajacy post
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
u mnie zostalo do wagi sprzed ciazy 4kg !!