reklama
katrenki
Fanka BB :)
i oby to sie sprawdzilo w przypadku kazdej z nas.....;-)Wiem, ze to nie do konca ten watek, ale musze sie pochwalic i pewnie pocieszyc niejedna z nas. Pierwszy raz zwazylam sie tydzien po porodzie i mam -11kg. :-) Same widzicie, ze porod i maluch sporo wyciaga
Wiem, ze to nie do konca ten watek, ale musze sie pochwalic i pewnie pocieszyc niejedna z nas. Pierwszy raz zwazylam sie tydzien po porodzie i mam -11kg. :-) Same widzicie, ze porod i maluch sporo wyciaga
bardzo ładny wynik :-)
wydaje mi się, ze trzeba by pozakładac wątki "poporodowe" - KaMcia, Klaudzia ??? Jakoś mi tego brakuje, że nowe listopadowo-październikowe mamy nie mają miejsca na dzielenie się swoimi, już innymi sprawami...
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
bardzo ładny wynik :-)
wydaje mi się, ze trzeba by pozakładac wątki "poporodowe" - KaMcia, Klaudzia ??? Jakoś mi tego brakuje, że nowe listopadowo-październikowe mamy nie mają miejsca na dzielenie się swoimi, już innymi sprawami...
Zgadza sie...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Kochana oczywiście że można zakładać nowe wątki... nikt nie mówił że nie....bardzo ładny wynik :-)
a nawet trzeba...
Maa i dziewczyny które już urodziły...myślę że lepiej więdzą o czym się mówi od razu po porodzie ;-)
Tylko jeśli już można... to prosiłabym o bardziej ogólne tematy aby nie powstało po kilka podobnych;-)
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
temat połóg możesz zakładać bz problemuDla mnie poki co dosc wazne tematy po porodzie to polog oraz karmienie piersia (w szerokim tych slow zakresie)
a karmienie piersią już jest.... jak i również bardziej ogólny o mleku (raczej butelkowym) oraz dalsszym ciągu karmienia : Mleko, papki i knapki...
mamulica
Fanka BB :)
och, anadri, jak ja bardzo bym chciała żeby tak było!!! Myślisz, ze to realne???ja to marze ze tydzien po porodzie bede miala - 20 kg !!
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Moje drogie - musimy w to wierzyć... ale stawiajmy sobie realne terminy - ja stawiam na miesiąc po porodzie..och, anadri, jak ja bardzo bym chciała żeby tak było!!! Myślisz, ze to realne???