reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WAGA naszych Słoneczek

lolcia dzieki za pocieszenie :-) ja sie ciesze ze jest jaki jest i nie choruje od kilku tygodni i jest przecudnym malym facetem, ktory ukradl mi serce:tak:

reklama
My sie ostatni raz ważyliśmy na 14m-cy i wtedy było 9916g i 80cm.

Teściowa ciągle marudzi jaki to Szymon chudy, a on zjada bardziej obfite posiłki ode mnie i na zabiedzonego nie wygląda.

Lolo na 4 dni przed ukonczeniem 16go miesiaca wazy 10.3kg w pieluszce i ubrankach (letnich) dodam tylko, ze podczas ostatniego szczepienia ktore bylo po roczku wazyl 10.5kg a apetyt ma ze ho ho. Chlopak stracil na wadze a nie powiedzialabym, ze zle wyglada;-)
A co do wagi, to naprawde nie ma co porownywac dziecka do dziecka, to wszystko jest bardzo indywidualne, np. cora mojej Sis ma 5,5 lat i wazy 14kg a zagladzana tez nie jest, poprostu taka uroda:-)

nie przepadam za tym watkiem:-(
wiem wiem nie powinnam porownywac kacpra...............
rosnie swoim tempem

kurcze nie wiem ile ma wzrostu:confused:

Sylwia Ja też teraz nie mam pojęcia, ile wzrostu i ile waży Łukaszek. A tu na dodatek co jakiś czas ktoś się pyta, ile waży :sorry2:
Ostatnio w przedszkolu, jak odbierałam siostrzeńca, pani myślała, że ma co najmniej 2. latka. Fakt, wózek z przeznaczeniem na 3. lata na pewno takim nie będzie.
Najważniejsze, że maluszki rosną i to jest piękne, że każde w swoim niepowtarzalnym tempie. :tak:

A u nas na odwrot , mala mi teraz strasznie wydziwia z jedzeniem, je coraz mniej a i tak wazy chyba najwiecej z tego co widze:-). W piatek bylismy u doktora i najnowsze dane wzrost 84 i waga ok 14 kg:szok::-). Ale ja sie nie przejmuje bo ona nie jest gruba tylko taka nabita.

mnie tam nie bardzo interesuje co ludzie mówią o moim dziecku. a co mnie zadziwia- zawsze mają coś do powiedzenia- że za chuda, że za dużo biega, że śliczny chłopaczek (chociaż w sukience:-):-)), a ostatnio że...co za matka ubiera dziecko w taką długą kieckę jakby krótszej nie było:wściekła/y::wściekła/y:
każde dzieciaczek inny, niepowtarzalny i najważniejsze że kochany:tak::tak:

reklama
Do góry