reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

reklama
Martynka przybrała przez 3 i pół miesiąca 700g.
Teraz ( czyli 15 i poół miesiąca) waży 8900g i mierzy 72 cm. :-)
Lekarka powiedziała, że wszystko jest ok....
No to ok...

nie przepadam za tym watkiem:-(
wiem wiem nie powinnam porownywac kacpra...............
rosnie swoim tempem

kurcze nie wiem ile ma wzrostu:confused:

Sylwia nie przejmuj się. Mój synek ma tak ok 78 cm a waży mniej więcej 10 kg. Jak na chłopca jest drobniutki. Wzrostem się wdał chyba w tatusia (167 cm), ja jestem trochę wyższa (171 cm). No i szczuplutki też jest. Na roczek ważył 9300, więc niewiele mu przybyło, ale źle nie wygląda;-)

no mojemu tez zeberek nie widac hehehe

nie wiem na ile wagi elektr.sa miarodajne?bo mam zwykla i chce kupic elektr.zeby sobie kontrolowac przyrost masy-wiem wiem zeby tylko w obsesje mi sie to nie przemienilo:-p

moja córcia oliwka wazyła 3410 i 56cm a mój syn konrad jak sie urodził to miał3650 i tez56cm ale oliwka jak miała 1rok to wazyła 9kg i co wy na to chudzinka z niej i tyle takze nieprzejmujcie sie tak zbytnio waga bo dzieci niewszystkie sa równe kazde innaczej przybiera

Kuba ma na koncie dyszke i tak się utrzymuje od jakiegoś czasu tylko bardzo go wyciąga w góre a ubranaka non-stop małe

reklama
a ja dzisiaj w szok przezylam zakladam kacprowi spodnie ktore mial ostatnio n sobie 2 tyg.temu i co w pasie za waskie:szok: nijak sie nie dalo zapiac-a ze pozostale brudne do miasta jechal w rozpietym guziku:-D
cieszy mnie to bo i czuje ze wazy wiecej
za wysoki tez nie jest ma ok.76-77cm o ile dobrze miarke przykleilam wiec pewnie malo miarodajne

Do góry