reklama
ivka76
Fanka BB :)
My się dziś ważyliśmy: równe 10kg i wszystko w normie.
Mały wsuwa więcej ode mnie, a waga prawie nie wzrasta. Ma dobrą przemianę materii...
Mały wsuwa więcej ode mnie, a waga prawie nie wzrasta. Ma dobrą przemianę materii...
ilona172
Mama Alanka
nie przepadam za tym watkiem:-(
wiem wiem nie powinnam porownywac kacpra...............
rosnie swoim tempem
kurcze nie wiem ile ma wzrostu
Sylwia nie przejmuj się. Mój synek ma tak ok 78 cm a waży mniej więcej 10 kg. Jak na chłopca jest drobniutki. Wzrostem się wdał chyba w tatusia (167 cm), ja jestem trochę wyższa (171 cm). No i szczuplutki też jest. Na roczek ważył 9300, więc niewiele mu przybyło, ale źle nie wygląda;-)
pati83
pati83
moja córcia oliwka wazyła 3410 i 56cm a mój syn konrad jak sie urodził to miał3650 i tez56cm ale oliwka jak miała 1rok to wazyła 9kg i co wy na to chudzinka z niej i tyle takze nieprzejmujcie sie tak zbytnio waga bo dzieci niewszystkie sa równe kazde innaczej przybiera
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Kuba ma na koncie dyszke i tak się utrzymuje od jakiegoś czasu tylko bardzo go wyciąga w góre a ubranaka non-stop małe
reklama
sylwia532
Fanka BB :)
a ja dzisiaj w szok przezylam zakladam kacprowi spodnie ktore mial ostatnio n sobie 2 tyg.temu i co w pasie za waskie nijak sie nie dalo zapiac-a ze pozostale brudne do miasta jechal w rozpietym guziku
cieszy mnie to bo i czuje ze wazy wiecej
za wysoki tez nie jest ma ok.76-77cm o ile dobrze miarke przykleilam wiec pewnie malo miarodajne
cieszy mnie to bo i czuje ze wazy wiecej
za wysoki tez nie jest ma ok.76-77cm o ile dobrze miarke przykleilam wiec pewnie malo miarodajne