reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

Do pracy wróciłam jak Jasiek miał pół roku. W sierpniu 07 okazało się, że jestem w ciąży, zreszta planowanej, ale niestyty od początku były ogronme problemy, potem okazało się, że to ciąża bliżniacza, ale niestety pod koniec września zmarła jedna Fasolka, a 15.10 usg pokazało że nie bije serduszko u drugiej Fasolki.
A teraz no cóż znowu spróbowaliśmy i jestem w piątym tygodniu, ale jakoś tak bardziej się boję... Czas pokaże... Na wszelki wypadek wiecie tylko Wy, mąż i gin. :) No i jeszcze dziś musze powiedzieć szefowej żeby nie jechać na trzy dni na imprezę nad morze. :)
Ale miło z Wami znowu pogadać. :)))

reklama
Kasia, to przede wszystkim gratuluję dzieciaczka, nie martw się. Wszystko będzie dobrze.
I przykro mi z powodu bliźniaczków. Na takie wieści nie wiadomo co napisać.

Wchodź na wątek zdjęciowy, popatrz jak porosły nasze Szkraby i pokaż nam swoje :tak:Obok wątku zdjęciowego jest nasz "tajny" - zamknięty i tam sobie więcej gadamy

cześć KAsia74!!!!

pamiętam Cię!!! super, że wróciłaś :-) moja Agata też taka wielka - ubranka kupuje jej na 104, jest bardzo wysoka! przy pakistańskich dzieciach naszych sąsiadów (chłopiec ma 4 lata, a córka 5) wygląda jak wielkolud :-p

smutno mi z powodu Fasolinek... dobrze, że teraz wszystko OK, gratuluje Ci!! i pisz tu duuużo, jak za dawnych czasów :-)

Witaj Kasiu!!! Pewnie, że Cię pamiętamy! Przykro mi z powodu bliźniaków, ale gratulacje z okazji nowej fasolki! Najważniejsze, że wierzycie, że będzie dobrze!

Ostatnia edycja:
Cześć Kasiu :) Miło, że do nas zajrzałaś! Przykro mi z powodu utraconej ciąży i trzymam mocno kciuki, żeby tym razem wszystko poszło dobrze.

Jaśkowi kupuję rozmiar 104, czasem 110. Buty zimowe kupiliśmy 27...

Do góry