reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WAGA naszych Słoneczek

o to mi sie wydaje ze Brianek wazy 12 kg to napewno :-) na wazenie idziemy za miesiac chyba ze nam sie jeszcze uda w nastepnym tygodniu;-)albo wage wreszcie kupie do domu hehe:laugh2::-D

reklama
Stasiek wczoraj był na szczepieniu.
Waga 11,5kg, wzrost 79cm.
Nasze domowe pomiary są inne, ale przy tak ruchliwym dziecku ciężko mu cokolwiek zmierzyć :-)

bylismy na szczepieniu w śorde z malym na MMR i pani go zwazyla myslalam ze z krzesla spade wazy prawie 15kg :szok: ale powiedziala tak mamy duza tata duzo to i Antonio duzy bedzie:eek: tylko niewiem ile ma cm bo maly piernik nie da sie zmierzyc tak sie wierci jak glizda

Viola no to nieźle duży facio ci rośnie
Kuba zalicza się raczej do wagi koguciej - wczoraj ważony na wadze elektronicznej ważył 10kg. To i tak dobrze bo na szczepieniu było 9,5 kg - ale lekarka stwierdziła, że jest dobrze w stosunku do wagi urodzeniowej.
No ale przy ilościach jakie on je( minimalne) w porównaniu do ruchu ( non stop coś robi nie ma sekundy żeby siadł ) to i tak dobrze, że przybiera

powanie nie machnela sie jak bym tylko umial to bym wkleila wam zdjevie moje Antosia z roczku ale za skarby świata nie umiem powaznie on wyglada na dwulatka buty nosi 23:szok: przeciez to gignt rosnie

reklama
- mi raz źle zważyli Kube jak miał roczek - wyszło, że waży 11,5 kg - ja też oczy wywaliłam no ale dobra może chcłopak rośnie - a później wyszło, że się machneła

Do góry