reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Stasiek wczoraj był na szczepieniu.
Waga 11,5kg, wzrost 79cm.
Nasze domowe pomiary są inne, ale przy tak ruchliwym dziecku ciężko mu cokolwiek zmierzyć :-)
Waga 11,5kg, wzrost 79cm.
Nasze domowe pomiary są inne, ale przy tak ruchliwym dziecku ciężko mu cokolwiek zmierzyć :-)
K
KingaP
Gość
nieźle Aniu, a Ola cały czas preferuje mleczko? :-)
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
bylismy na szczepieniu w śorde z malym na MMR i pani go zwazyla myslalam ze z krzesla spade wazy prawie 15kg ale powiedziala tak mamy duza tata duzo to i Antonio duzy bedzie tylko niewiem ile ma cm bo maly piernik nie da sie zmierzyc tak sie wierci jak glizda
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Viola no to nieźle duży facio ci rośnie
Kuba zalicza się raczej do wagi koguciej - wczoraj ważony na wadze elektronicznej ważył 10kg. To i tak dobrze bo na szczepieniu było 9,5 kg - ale lekarka stwierdziła, że jest dobrze w stosunku do wagi urodzeniowej.
No ale przy ilościach jakie on je( minimalne) w porównaniu do ruchu ( non stop coś robi nie ma sekundy żeby siadł ) to i tak dobrze, że przybiera
Kuba zalicza się raczej do wagi koguciej - wczoraj ważony na wadze elektronicznej ważył 10kg. To i tak dobrze bo na szczepieniu było 9,5 kg - ale lekarka stwierdziła, że jest dobrze w stosunku do wagi urodzeniowej.
No ale przy ilościach jakie on je( minimalne) w porównaniu do ruchu ( non stop coś robi nie ma sekundy żeby siadł ) to i tak dobrze, że przybiera
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
powanie nie machnela sie jak bym tylko umial to bym wkleila wam zdjevie moje Antosia z roczku ale za skarby świata nie umiem powaznie on wyglada na dwulatka buty nosi 23 przeciez to gignt rosnie
reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
- mi raz źle zważyli Kube jak miał roczek - wyszło, że waży 11,5 kg - ja też oczy wywaliłam no ale dobra może chcłopak rośnie - a później wyszło, że się machneła