reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Maxin i co z tym bilansem?
jak jeszcze nie mialas to daj znac napisze co i jak healt pytala.

i dziwie sie ze nie dostalas zawiadomienia.my dostalismy 2 tyg . przed...i sama przyszla oczywiscie do domu...

reklama
ja mała zważyłam 13 kg a wzrostu 94 cm ale coś mi się wydaje ze za dużo mi to wyszło i ze najwyzej 90 cm ma.

ja Weronikę mierzę przy szafie - mam taką miarkę przyklejoną - sama staje i pokazuje "dotond" ;-) wychodzi że ma 96cm

no, teraz widać już rożnicę, niektóre dzieciaczki są bardzo wysokie, a niektóre dużo niższe. Marcelina ma 92 cm, to duża różnica w porównaniu z Weroniczką. To się pewnie jeszcze tysiąc razy zmieni, ale myślę, że geny tu też już trochę zaczynają wpływać:sorry2: W koncu Weronika ma pełne prawo być wysoką panienką, goni rodziców po prostu:tak:

ale to widać na zdjęciach ze jest wysoka - moja Marysia taka średnia jest na podwórku - a ja jakoś nigdy jej nie moge ta miarką zmierzyć bo mi nogę zegnie albo stanie na pacach.... frania mała. Kładę ją na połodzę i głowę do ściany i zaznaczam gdzie pięta jest - ale tak jak mówie mi coś za dużo wyszło bo 94 to ona na pewno nie ma. Jutro ją chyba zmierze jeszcze raz z ciekawości.

mój Wiktor jest przy waszych malutki :( ma ok 85-86 cm. zaczynam sie martwic powoli :/ chociaż jak sprawdzam w siatkach centylowych to nie jest tak żle bo wychodzi i wzrost i waga na 25 centyl a jak sie urodzil byl na 3 centylu.

owszem, goni goni... długaśna panna mi rośnie i tyle ;-)

ale wiecie, u nas na podwórku jest taki chłopiec - małe monstrum... jest tak strasznie gruby :-( to już chyba choroba jakaś, nie wiem ile ma lat, ze 4 może... dziewczyny, aż szkoda na niego patrzeć, naprawdę... żal dzieciaka, nawet na rowerku nie jedzie, tylko siedzi i ryczy a matka go na sznurku ciąga.... strasznie mi go żal :-(

reklama
Do góry