reklama
ja wiem, że duża - wszyscy myślą że ma 4 latka co najmniej... ja się obawiam, że będzie bardzo wysoka - byle nie miała 2 metrów... jak będę miała syna (kiedyś tam), to proszę bardzo, może mieć nawet 2,10m ;-) ale Nika to tak niech 1,80m i naprawdę wystarczy...
my też zaszczepiliśmy Nikę na pneumokoki... wiecie co mnie wkurza? że pani doktor mówi, że to trzeba, że wszystkie dzieci powinny być zaszczepione, bo teraz tyle zachorowań itp. i 280zł poproszę za szczepionkę... ciekawe jak się czują matki, których nie stać na taki wydatek - nie czarujmy się, to nie jest 5zł...
toola
Fanka BB :)
Krysia byla wczoraj na bilansie 2-latka z tata bo ja juz w pracy i okazalo sie za ma juz 90cm cos ja dziadki zle pomierzyli, wazy nadal 11kg, rozwija sie bardzo dobrze
no to mypo bilansie
kniucha:
waga14,5kg, wzrost 90,5cm
ewulka 18kg 110cm
kropecka nie martw się moja kiniucha przez pierwszy rok w ogóle się z wagą w siatkach nie mieściła, ewa tez miała górną granicę, jeszcze alles się unormuje...
kniucha:
waga14,5kg, wzrost 90,5cm
ewulka 18kg 110cm
kropecka nie martw się moja kiniucha przez pierwszy rok w ogóle się z wagą w siatkach nie mieściła, ewa tez miała górną granicę, jeszcze alles się unormuje...
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Natalka
95cm
14,40kg
95cm
14,40kg