reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
po dzisiejszym bilansie 2-latka:
waga 13,65 kg
wzrost wyszedł 103cm - ale to przekłamanie jest, mierzyli Nikę na leżąco, bzdura jakaś! jak do miarki przy szafie ją postawię to wychodzi 97,5-98 cm

ja wiem, że duża - wszyscy myślą że ma 4 latka co najmniej... ja się obawiam, że będzie bardzo wysoka - byle nie miała 2 metrów... jak będę miała syna (kiedyś tam), to proszę bardzo, może mieć nawet 2,10m ;-) ale Nika to tak niech 1,80m i naprawdę wystarczy...

Dawno mnie nie było pewnie nikt mnie nie pamieta....ale co tam tez sie pochwale. Bylismy na bilansie wzrost 88 cm waga 13 kg. Zaszczepiony przeciw pneumokokom:-)

my też zaszczepiliśmy Nikę na pneumokoki... wiecie co mnie wkurza? że pani doktor mówi, że to trzeba, że wszystkie dzieci powinny być zaszczepione, bo teraz tyle zachorowań itp. i 280zł poproszę za szczepionkę... ciekawe jak się czują matki, których nie stać na taki wydatek - nie czarujmy się, to nie jest 5zł...

Krysia byla wczoraj na bilansie 2-latka z tata bo ja juz w pracy :tak:i okazalo sie za ma juz 90cm :szok: cos ja dziadki zle pomierzyli, wazy nadal 11kg, rozwija sie bardzo dobrze

no to mypo bilansie
kniucha:
waga14,5kg, wzrost 90,5cm
ewulka 18kg:) 110cm
kropecka nie martw się moja kiniucha przez pierwszy rok w ogóle się z wagą w siatkach nie mieściła, ewa tez miała górną granicę, jeszcze alles się unormuje...

reklama
Do góry