reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

Alek ma 89 cm i waży 13,4 kg. Zawsze mi sie wydaje jakis mniejszy od dwulatków ktróre spotykam ale ostatnio usłyszałam nawet od mamy 3 latka ze jest duzy jak na dwulatka wiec róznie to bywa. Najwazniejsze dla mnie ze w stosunku do wagi urodzeniowej to i tak ładnie podskoczył w centylach:tak:

reklama
O weszłam tu po sporym czasie i widze ze Alek nic nie urusł od tamtego posta a za to troche przybrał na wadze : Wzrost nadal ok 89-90 a wazy 14 kg.

Kuba urósł przez wakacje 4 centymetry, a ja na samą myśl o odchudzaniu, żrę jak świnia i prawie się już kulam :szok::szok::szok:

Weronika mnie trochę przeraża tym swoim wzrostem - teraz kupuję jej ubranka na 104cm, gdzie jest napisane 3-4 lata :-( a ona ma dopiero 2 przecież...

wktor ma teraz ok 90-92 cm i wazy 12,5 kg. Na szczescie troche mi w wakacje podskoczyl do gory bo myslalam juz ze nigdy nie wyjdzie z tych 86 cm :)

reklama
Natala ma 95cm czyli trzyma sie a waga 14kg tez utrzymuje od bilansu w maju nic nam sie nie zmieniło
co do mojej wagi to od pazdziernika ruszam na aerobik 2xw tyg po 2godz.

Do góry