reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga naszych bobasków ;)

Maxin i co z tym bilansem?
jak jeszcze nie mialas to daj znac napisze co i jak healt pytala.

i dziwie sie ze nie dostalas zawiadomienia.my dostalismy 2 tyg . przed...i sama przyszla oczywiscie do domu...

reklama
ja mała zważyłam 13 kg a wzrostu 94 cm ale coś mi się wydaje ze za dużo mi to wyszło i ze najwyzej 90 cm ma.

ja Weronikę mierzę przy szafie - mam taką miarkę przyklejoną - sama staje i pokazuje "dotond" ;-) wychodzi że ma 96cm

no, teraz widać już rożnicę, niektóre dzieciaczki są bardzo wysokie, a niektóre dużo niższe. Marcelina ma 92 cm, to duża różnica w porównaniu z Weroniczką. To się pewnie jeszcze tysiąc razy zmieni, ale myślę, że geny tu też już trochę zaczynają wpływać:sorry2: W koncu Weronika ma pełne prawo być wysoką panienką, goni rodziców po prostu:tak:

ale to widać na zdjęciach ze jest wysoka - moja Marysia taka średnia jest na podwórku - a ja jakoś nigdy jej nie moge ta miarką zmierzyć bo mi nogę zegnie albo stanie na pacach.... frania mała. Kładę ją na połodzę i głowę do ściany i zaznaczam gdzie pięta jest - ale tak jak mówie mi coś za dużo wyszło bo 94 to ona na pewno nie ma. Jutro ją chyba zmierze jeszcze raz z ciekawości.

mój Wiktor jest przy waszych malutki :( ma ok 85-86 cm. zaczynam sie martwic powoli :/ chociaż jak sprawdzam w siatkach centylowych to nie jest tak żle bo wychodzi i wzrost i waga na 25 centyl a jak sie urodzil byl na 3 centylu.

owszem, goni goni... długaśna panna mi rośnie i tyle ;-)

ale wiecie, u nas na podwórku jest taki chłopiec - małe monstrum... jest tak strasznie gruby :-( to już chyba choroba jakaś, nie wiem ile ma lat, ze 4 może... dziewczyny, aż szkoda na niego patrzeć, naprawdę... żal dzieciaka, nawet na rowerku nie jedzie, tylko siedzi i ryczy a matka go na sznurku ciąga.... strasznie mi go żal :-(

reklama
Do góry