reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
Marysia ostatnio schudła bardzo (była przeziębiona i nie miała apetytu) i kurcze tylko 13200 a już było 14 kg!!!! A wzrostu ma 92-93 cm (ciuszki nosi na 92)
Ola a co powiesz na Michała - ma 3 mesiące a ja mu ubieram te ciuchy które Marysia miala jak zaczęła chodzić czyli te na 6-9 miesięcy!!!! Normalnei szok przeżyliśmy z meżem ...... On ma teraz prawie 70 cm.......

a u nas sie utrzymuje Natala była duza po tym zelazie i Szymko wchodzi idealnie wiec sezonowo ciuszki pasuja jak ulał.
ale jedno co zaobserwowalam to jak chodziłam z natala do lekarza to miezono i wazono ja kazdorazowo a szymka od urodzenia nikt nie mierzył choc u lekarza jestesmy 1 albo 2 razy w tyg. wiec wiem ile wazy bo tego pilnuja bo on kiepsko je
rano 120ml mleka
40ml soku z marchwi
14-60ml mleka
18-60-70ml mleka
21 150ml kaszki
a wazy 5670 za 10dni skonczy 4mce
a Natala w jego wieku mając 4m-ce wazyła 6960

o boze heksa jak on mało je!!! hihi michał tyle wazył jak miał miesiac :-D
michał je
8- cyc
10-cyc
13-cyc