reklama
*Kreseczka*
Mamusia synusia
Mój synek w swoje 1 urodziny ważył 13kg i miał 81cm :-)
dzieciaczki widze waza podobnie,ja niewiem dokladnie ile moja wazy,ale wydaj mi sie ze ok 9500 nie wiecej.wiec wydaje mi sie,ze to dobra waga
moja zeby potroic swoja wage musiala by wazyc: ok 13kg????
tak dobrze licze!!!
moja zeby potroic swoja wage musiala by wazyc: ok 13kg????
tak dobrze licze!!!
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
My jutro lub pojutrze wybieramy się do lekarza na ważenie i bilans po ukończeniu pirwszego roku życia. Myślę, że może trochę ponad 8kg będzie ważyć, bo ostatnio widać papelki jej się poprawiły ;-)
A mierzy 70,5cm :-) także jest niska
A mierzy 70,5cm :-) także jest niska
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
nas dopiero na srode zarejestrowali....
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Byliśmy dzisiaj u lekarza i Ania waży 7850g. Lekarz też liczył czy potroiła wagę, ale w końcu stwierdził, że ja jestem drobna, więc pewnie ma po mnie figurę ;-) Jednak zauważył, że papelki jej urosły i myśli, że może teraz troszkę więcej przybierze jak wszystko będzie jadła. Pozwolił też dawać Bebiko 2R jeśli nie ma już skazy.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
angie no fajna z niej kruszynka :-) Taka malutka spryciula (wszędzie wejdzie ;-)) Karolinka więcej ważyła od niej, ale myślę, że dlatego że nie miała skazy i nie piła Nutramigenu. Takie mam wrażenie, no ale zobaczymy. No i przede wszystkim nie była taka ruchliwa jak Ania
reklama
zważyłam dzis Marysię i jestem w szoku bo ze dwa tygodnie temu myślałm ze ona juz spokojnie wazy 10,5 kg a ona tylko waży 10 kg 100 gramów SZOK . Mało coś tyje ostanio a wpieprza za dwóch. Ale w sumie przez cały dzień sie rusza wiec pewnie wszytsko spala. Zresztą źle nie wygląda.... Acha i bardzo się jej nogi umięśniły przez to latanie :-)
co do potrajania wagi to też razcej na roczek jej nie potroi bo musiały by mieć 10800 a to już za 3 tygodnie więc raczej 700 gram nie maszans prztyć
ZGREDKu Hania ślicznie tyje!!!!
co do potrajania wagi to też razcej na roczek jej nie potroi bo musiały by mieć 10800 a to już za 3 tygodnie więc raczej 700 gram nie maszans prztyć
ZGREDKu Hania ślicznie tyje!!!!