reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

reklama
no, to wskoczyl adas na 50centyl :-) dotad byl na 25.
wazony i mierzony przez fachowca wazy 9700 i mierzy - tak jak mi wyszlo - 76cm :-)

trini a co Ani uroslo? papielki? a co to...?:eek::confused:

U nas nie robią bilansu po 1 roku, nawet nie ma takiej strony w książęczce!

Igu waży 11,56 a wzrostu ma 76 cm Czyli konkretny chłopak - a ostatnio schudł trochę jeszcze!

Kubeł dziś był na szczepieniu (odra, świnka i różyczka):

waży: 11 380g
mierzy: 83cm.

Maleństwo :confused::happy::baffled:

Moja tyje całkiem nie źle. Dzisiaj po szczepieniu: 10900 czyli prawie 90 centyl:szok::-D
Przybrała 600gram w ciągu m-ca.

reklama
Z tego co pokazuje nasza waga to Alek wogole nic nie przybal w ciagu okolo miesiaca:confused: Zaczynam sie martwic bo nie wiem czy tak moze byc szczegolnie ze on niewiele wazy. Je sporo choc ostatnio cos roznie bywa z kaszkami choc tez nie najgorzej...nie wiem z czego to wynika? Wazy wciaz ok 9 kg, bo czaem tak waga pokazuje 8.900 a czasem 9 kg wiec co robic? czy ja cos moge zrobic zeby przybral?...mam wrazenie ze robie wszystko jak nalezy i je tyle ile chce i pojada miedzy posilkami...jakie dania moga byc sycace i zeby nie przyspieszaly przemiany materii, ktora i tak ma za szybka:baffled:

Do góry