reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga naszych bobasków ;)

z jednej strony to dobrze, że szczupłe bo mamie ręce nie odpadają od dzwigania, a o kręgosłup dobrze dbać:-), ale z drugiej strony, brakuje czasami tych słodkich fałdeczek i dołeczków do całowania.Jeśli Marcelinka bedzie rosła proporcjonalnie do swoich stóp, to napluje mi na głowę za pare lat hi, hi

reklama
Marycha na już chyba z 77 cm - kurde wysoka ona jest bardzo. Ostanio stała obok 13 mieisęcznej dziewczynki i byłą od niej wyższa o pół głowy. Ciekawe czy bedzie wysoka w przysłosci??? A waży już pewnie z 10,5 kg

u nas juz 73 cm!!! Judyta poleciala w tym miesiacu strasznie! wlansie te 9.5 kg miala i tyle wzrostu! a jeszcze niedawno 70 cm:)

Ja dzis zmierzyłam Julcie i ma 82 cm !!!! a wazy 11 kg (tzn wazylam ją przed zjazdem a teraz przez ta grype jelitowa pewnie stracila troche na wadze ale mam nadzieje ze nadrobi ? )

Jeju ale te Wasze dzieci wysokie! A moza Ig tez ostatnio urosl? Zmierze go jutro

Hania wazy 3,3

Nie bylo mnie na necie ostatnio - jak ktos cos ode mnie chcial to sory!

Aga

moj maly wazy 9 kg i dlugosc to niby ma 73 cm ale to bylo tak zmierzone ze lepiej nie mowic wil sie i wyginal i zmierzyla go takiego wygietego:baffled: Ale zalozmy ze ma ok 74.

o, myslalam, ze adasiek tak malo wazy, a widze, ze wazy normalnie :-)
nie wiem ile ma wzrostu, zmierze go zaraz, bo akurat spi sobie, a wazy 9.4. teraz jednak waga idzie jak burza, bo odstawiony od cycka wypija hetkolitry mieszanki!
zaraz go zmierze, ach, ciekawa jestem...

reklama
Do góry