reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

reklama
Martuszka niezła jesteś :-D Ja w sumie wizytę mam za dwa tygodnie więc to jeszcze moment żeby "bezkarnie" jeść słodkie, bo jednak ta moja glukoza na granicy normy wyszła więc nie wiem jak będzie. A na wagę nie wchodzę, żeby się nie stresować, bo stres w ciąży nie wskazany co nie :rofl2:

ja przed ciaza mialam 61 teraz dobijam do 70, lekarz mowi ze ok, zobaczymy czy w 9 m-cu nie bede wygladac jak wieloryb, narazie na szczescie tylko po brzuszku widze dodatkowe kg.

ja przed ciaza mialam 61 teraz dobijam do 70, lekarz mowi ze ok, zobaczymy czy w 9 m-cu nie bede wygladac jak wieloryb, narazie na szczescie tylko po brzuszku widze dodatkowe kg.

heh, to ja miałam taki sam start, a do 70kg już dobiłam w zeszłym tygodniu... u mnie brzuch gigant rośnie i trochę w uda poszło... a tam gdzie miało iść- w cycki- jakoś marnie :no:

paol1nka - mi w cycki tlyko na poczatku, teraz bez zmian ... jedyne co cieszy to ze rozstepow narazie nie widac

no u mnie jest na plusie 6,5 kg... na razie tego bardzo nie widac ale wyniki wagowe mam identyczne jak z pierwszym - kropka w kropke więc aż się boję, bo największe tycie wtedy zaczęło mi się włąśnie na tym etapie - już pomiedzy listopadem a grudniem miałam wtedy +3 kg!! w odstępie 3 tygodni!!! i już tak zostało, że tyłam i tyłam i w sumie było tego +16... wolałabym tym razem taknie utyć...ale apetyt mam za tzrech anie za dwóch!!!!!

a ćwiczycie coś??

a ćwiczycie coś??

tak:
-biegi krótkodystansowe. Do lodówki
-podnoszenie cięzarów- np. 2 kilo mandarynek i worek ziemniakow na frytki
-wydojenie 2-litrowej coli na czas

Poza tym:
-zakładanie butów z jak najmniejszą ilością sapnięc,
-wstawanie z kanapy bez uzycia męza za to na jak najdłuzszym napięciu mięśnia trójgłowego uda
-wychodzenie z wanny z jednoczesnym zadarciem nogi, ale bez poślizgu
-skłon z jednoczesnym wyciągnięciem rąk i dosięgnieciem bobra, którego nalezy usunąć

Ja juz w zasadzie mam trening zapewniony, wykonując powyższe ćwiczenia

reklama
tak:
-biegi krótkodystansowe. Do lodówki
-podnoszenie cięzarów- np. 2 kilo mandarynek i worek ziemniakow na frytki
-wydojenie 2-litrowej coli na czas

Poza tym:
-zakładanie butów z jak najmniejszą ilością sapnięc,
-wstawanie z kanapy bez uzycia męza za to na jak najdłuzszym napięciu mięśnia trójgłowego uda
-wychodzenie z wanny z jednoczesnym zadarciem nogi, ale bez poślizgu
-skłon z jednoczesnym wyciągnięciem rąk i dosięgnieciem bobra, którego nalezy usunąć

Ja juz w zasadzie mam trening zapewniony, wykonując powyższe ćwiczenia
jesteś boska :-D:-D:-D

Do góry