reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

ja 5 października na wizycie u endo miałam 75,7 kg a 30 października 75,6kg (waga startowa 72kg) przy czym byłam o wiele grubiej ubrana. Od początku ważę się na tej samej wadze. Co do obwodu brzuszka to zmierzę jak znajdę miarkę bo gdzieś mi ją wcięło.

reklama
wchodzę dziś na wagę i :szok:64 kg a zaczynałam od 56 kg
8 na plus :-)mam nadzieję, że po ciąży mi coś zostanie:tak:

mi się dzisiaj u lekarza potwierdziło to co pokazała moja waga - czyli 9kg na plusie :-(

a u mnie dzisiaj moja waga, bo się w końcu odważyłam zważyć:sorry: potwierdziła to co bylo u ginka:-D i też 9 kg na plusie - tyle, że ja już mam ponad 8 dyszek:zawstydzona/y: eh nie mam siły nawet się zamartwiać że wyglądam jak orka:zawstydzona/y:

Ja mam na plusie około 6.5kg, a na ostatniej wizycie 19 października miałam na plusie 5.5kg. W obwodzie brzuszka nadal 95cm. Niestety nie wiem ile miałam na poczatku ciąży więc nie mam porównania.

a u mnie dzisiaj moja waga, bo się w końcu odważyłam zważyć:sorry: potwierdziła to co bylo u ginka:-D i też 9 kg na plusie - tyle, że ja już mam ponad 8 dyszek:zawstydzona/y: eh nie mam siły nawet się zamartwiać że wyglądam jak orka:zawstydzona/y:

witam wśród 8 z przodu :-D przed ciążą ważyłam ok 70kg (czego nie było normalnie po mnie widać, taki urok chyba) a w niedziele było dokładnie 80,3 więc moja droga nie jestes jedyna :-D ja tam się z tego teraz śmieję :-) płakać będę później :tak:

ja dzis miałam 87 cm w pepku :) i kupiłam staniki do karmienia :D:D

a mała kopie cały dzien, najleprze jest to ze jak zjadłam rogala :p To słabo kopała, a jak zjem zupe czy bułke ciemną to wali jak szalona :p

już mnie moje kg przestają śmieszyć, bo jest ich 12 na plusie(29 tydzień) i na kolację było tylko pół kanapki, trzeba powiedzieć stop słodyczom

reklama
widać kto w ciąży pierwszy raz ;-) ja w pierwszej się mierzyłam, ważyłam, robiłam zdjęcia brzuszka regularnie :)
a teraz? nic... hehe nie zmierzyłam ani razu, zdjęcie mam może jedno :baffled: no tylko waga jest sprawdzana

Do góry