ja 5 października na wizycie u endo miałam 75,7 kg a 30 października 75,6kg (waga startowa 72kg) przy czym byłam o wiele grubiej ubrana. Od początku ważę się na tej samej wadze. Co do obwodu brzuszka to zmierzę jak znajdę miarkę bo gdzieś mi ją wcięło.
reklama
patik80
Fanka BB :)
mi się dzisiaj u lekarza potwierdziło to co pokazała moja waga - czyli 9kg na plusie :-(
a u mnie dzisiaj moja waga, bo się w końcu odważyłam zważyć potwierdziła to co bylo u ginka i też 9 kg na plusie - tyle, że ja już mam ponad 8 dyszek eh nie mam siły nawet się zamartwiać że wyglądam jak orka
Zanetka_22
Fanka BB :)
Ja mam na plusie około 6.5kg, a na ostatniej wizycie 19 października miałam na plusie 5.5kg. W obwodzie brzuszka nadal 95cm. Niestety nie wiem ile miałam na poczatku ciąży więc nie mam porównania.
a u mnie dzisiaj moja waga, bo się w końcu odważyłam zważyć potwierdziła to co bylo u ginka i też 9 kg na plusie - tyle, że ja już mam ponad 8 dyszek eh nie mam siły nawet się zamartwiać że wyglądam jak orka
witam wśród 8 z przodu przed ciążą ważyłam ok 70kg (czego nie było normalnie po mnie widać, taki urok chyba) a w niedziele było dokładnie 80,3 więc moja droga nie jestes jedyna ja tam się z tego teraz śmieję :-) płakać będę później
kingajanik
Zaangażowana w BB
ja dzis miałam 87 cm w pepku i kupiłam staniki do karmienia
a mała kopie cały dzien, najleprze jest to ze jak zjadłam rogala To słabo kopała, a jak zjem zupe czy bułke ciemną to wali jak szalona
a mała kopie cały dzien, najleprze jest to ze jak zjadłam rogala To słabo kopała, a jak zjem zupe czy bułke ciemną to wali jak szalona
reklama