reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

reklama
4kg na plusie i w pepku 89 cm :eek: nie wiem na ile dodatkowych sms jeszcze skory mi styknie poprzednim razem doszlam do 97 cm tym bedzie chyba wiecej ;-)

Martuszka jestes genialna! Musiałam siedzieć z zaciśniętymi nogami żeby się nie posikać! :rofl2:

Cortina te tena lejdi już dawno miałaś kupić!

Aniołeczek jak to mozliwe, że masz od początku ciąży na plusie tylko 1,1 kg?

a ja swoim obwodem brzucha dołączam do apartamentowców... 103 w pępku. Waga + 6,5 kg jak na razie. Zobaczymy jak będę wyglądała w styczniu po takim okresie aktywnego nicnierobienia :-)

reklama
Cortina dlaczego dziwnie?

Eve no bo ten plus liczę od wagi jaką miałam przed ciazą, a że w międzyczasie schudłam i odzyskałam 4,5 kg to inna sprawa:) Jak bym liczyła od najniższej wagi to by było 5,6 na plus, ale taką wagę miałam około hmm 16 tyg? Przecież wszystkie liczycie swoją wagę względem tej z przed ciąży...

Do góry