reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga

Inna - i jak idzie dietka?
Ja mam zamiar na nia wrócić, bo inaczej czekają mnie majtasy obciskające na wesele :-p;-) A wolałabym, żeby mój mąż mnie w takowych nie widział :happy2:
Nie mogę znaleźć jakiegoś sensowanego jadłospisu na cały dzień. Przepisy na poszczególne dania są ale ich też nie można przecież jeść w ciągu dnia zbyt wiele (chodzi mi np o pomidory)

reklama
Ja mialam cc, wiec po porodzie schudlam 4 kg, potem tak jakos nie wiem kiedy schudlam cale 20 kg!, wiec teraz waze tylko 2 kg wiecej niz zanim zciazylam:-)
Wszyscy krzycza, ze strasznie schudlam, a ja sie ciesze, ze sie w ciuchy mieszcze:-)Ale skora obwisla na brzuchu i okropne rozstepy to mi zostaly.Ale tak to jest jak sie tyje 22 kg;-)
No mowie wam, istna slonica:-)
A sie nie odchudzam bo karmie, a moj meza lubi okragle kobitki;-)

Albumy - Onet.pl Foto
Albumy - Onet.pl Foto

Dietka spoko.Wprawdzie dzisiaj mieliśmy kryzys ;-), bo byliśmy w Auchan i łażąc między półkami coraz bardziej mi ślinka ciekła, a jak przechodziliśmy koło owoców i zobaczyłam moje kochane,słodziutkie,soczyste arbuzy to myślałam że padnę.:rofl2:
Ale da się wytrzymać :tak:.
Ja po prostu przeszukałam neta, poznajdywałam różne przepisy i sama układam jadłospis na każdy dzień :-).Później robię listę zakupów i wręczam mojemu mężczyźnie :-D.

A tak w ogóle to nie wiem, ile ważę, czy już coś poleciało w dół czy nie :dull: bo nie mamy w domu wagi.Natomiast moje kochanie schudło już 2 kg :tak:.
Dzisiaj piąty dzień diety i czujemy się dobrze, a ja nawet stwierdziłam, że spodobało mi się gotowanie :-D:-D

Jak widać ta dieta ma same zalety :happy2:
U mnie już po diecie :confused2: Małż zaraz wróci z pizzą na obiad :zawstydzona/y: Ale i tak u mnie się zdrowo je w domu. Zero tłuszczu, cukru, fast foodów. Muszę się po prostu więcej ruszać :tak:

Do góry