reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

reklama
Martuszka niezła jesteś :-D Ja w sumie wizytę mam za dwa tygodnie więc to jeszcze moment żeby "bezkarnie" jeść słodkie, bo jednak ta moja glukoza na granicy normy wyszła więc nie wiem jak będzie. A na wagę nie wchodzę, żeby się nie stresować, bo stres w ciąży nie wskazany co nie :rofl2:

ja przed ciaza mialam 61 teraz dobijam do 70, lekarz mowi ze ok, zobaczymy czy w 9 m-cu nie bede wygladac jak wieloryb, narazie na szczescie tylko po brzuszku widze dodatkowe kg.

ja przed ciaza mialam 61 teraz dobijam do 70, lekarz mowi ze ok, zobaczymy czy w 9 m-cu nie bede wygladac jak wieloryb, narazie na szczescie tylko po brzuszku widze dodatkowe kg.

heh, to ja miałam taki sam start, a do 70kg już dobiłam w zeszłym tygodniu... u mnie brzuch gigant rośnie i trochę w uda poszło... a tam gdzie miało iść- w cycki- jakoś marnie :no:

paol1nka - mi w cycki tlyko na poczatku, teraz bez zmian ... jedyne co cieszy to ze rozstepow narazie nie widac

no u mnie jest na plusie 6,5 kg... na razie tego bardzo nie widac ale wyniki wagowe mam identyczne jak z pierwszym - kropka w kropke więc aż się boję, bo największe tycie wtedy zaczęło mi się włąśnie na tym etapie - już pomiedzy listopadem a grudniem miałam wtedy +3 kg!! w odstępie 3 tygodni!!! i już tak zostało, że tyłam i tyłam i w sumie było tego +16... wolałabym tym razem taknie utyć...ale apetyt mam za tzrech anie za dwóch!!!!!

a ćwiczycie coś??

a ćwiczycie coś??

tak:
-biegi krótkodystansowe. Do lodówki
-podnoszenie cięzarów- np. 2 kilo mandarynek i worek ziemniakow na frytki
-wydojenie 2-litrowej coli na czas

Poza tym:
-zakładanie butów z jak najmniejszą ilością sapnięc,
-wstawanie z kanapy bez uzycia męza za to na jak najdłuzszym napięciu mięśnia trójgłowego uda
-wychodzenie z wanny z jednoczesnym zadarciem nogi, ale bez poślizgu
-skłon z jednoczesnym wyciągnięciem rąk i dosięgnieciem bobra, którego nalezy usunąć

Ja juz w zasadzie mam trening zapewniony, wykonując powyższe ćwiczenia

reklama
tak:
-biegi krótkodystansowe. Do lodówki
-podnoszenie cięzarów- np. 2 kilo mandarynek i worek ziemniakow na frytki
-wydojenie 2-litrowej coli na czas

Poza tym:
-zakładanie butów z jak najmniejszą ilością sapnięc,
-wstawanie z kanapy bez uzycia męza za to na jak najdłuzszym napięciu mięśnia trójgłowego uda
-wychodzenie z wanny z jednoczesnym zadarciem nogi, ale bez poślizgu
-skłon z jednoczesnym wyciągnięciem rąk i dosięgnieciem bobra, którego nalezy usunąć

Ja juz w zasadzie mam trening zapewniony, wykonując powyższe ćwiczenia
jesteś boska :-D:-D:-D

Do góry