reklama
martuszka - uwielbiam Cię za to poczucie humoru i dystans do siebie mogłabym Cię czytać bez przerwy... ale... wiesz co... nie ma mięśnia trójgłowego uda (głupio mi bo jako przedciążowa aktywna, pizgająca sztangą baba studiowałam jakie mięśnie pracuja przy jakim ćwiczeniu i aż z wrażenia po necie zaczęłam szukać który to jest ten mięsień i kurde mam rację, ze nie ma ) może miałaś na myśli mięśnie posladkowe? w nogach trójgłowe to ewentualnie łydki
martuszka5
Fanka BB :)
Gnidka co za fopa z tym trójgłowym
Jakoś kojarzyłam trójgłowego z fitnesu, ale skoro piszesz że on w łydce- to wierzę ci na 100% A dwógłowy uda jest? :-) Pośladkowy to WIELKI POSLADKOWY.
Ps. I po co mi było wstawać z kanapy i świczyć, skoro- jak się okazuje- nawet nie ma takich mięśni????
Jakoś kojarzyłam trójgłowego z fitnesu, ale skoro piszesz że on w łydce- to wierzę ci na 100% A dwógłowy uda jest? :-) Pośladkowy to WIELKI POSLADKOWY.
Ps. I po co mi było wstawać z kanapy i świczyć, skoro- jak się okazuje- nawet nie ma takich mięśni????
martuszka5
Gnidka- jak juz wszystkie te mięsnie wymieniłas, to mi się uswiadomiło że to chodziło o CZWOROGŁOWEGO UDA )
tak:
-biegi krótkodystansowe. Do lodówki
-podnoszenie cięzarów- np. 2 kilo mandarynek i worek ziemniakow na frytki
-wydojenie 2-litrowej coli na czas
Poza tym:
-zakładanie butów z jak najmniejszą ilością sapnięc,
-wstawanie z kanapy bez uzycia męza za to na jak najdłuzszym napięciu mięśnia trójgłowego uda
-wychodzenie z wanny z jednoczesnym zadarciem nogi, ale bez poślizgu
-skłon z jednoczesnym wyciągnięciem rąk i dosięgnieciem bobra, którego nalezy usunąć
Ja juz w zasadzie mam trening zapewniony, wykonując powyższe ćwiczenia
popłakałam się ze śmiechu!!!
hah u mnie podobnie. Jeszcze wstawanie z materaca bo lozko zamowione 6 tyg temu jeszcze nie przyszlo wiec niedlugo zaczne sie staczac zamiast wstawac. Wczoraj bylam na sr i w trakcie cwiczen odkrylam miesnie o ktorych istnieniu nie mialam pojecia. ;-)
reklama
Zanetka_22
Martuszka jesteś szalona. Z samego rana poprawiłaś mi humor