reklama
ala ma kota
Początkująca w BB
Ja po tygodniowym pobycie w szpitalu nie odważyłam się zważyć Za to moja córcia w 37 tyg waży 4150. Jeszcze tydzień czekamy i jeśli sama się nie zdecyduje to cc.
Cortina
Fanka BB :)
Ja po tygodniowym pobycie w szpitalu nie odważyłam się zważyć Za to moja córcia w 37 tyg waży 4150. Jeszcze tydzień czekamy i jeśli sama się nie zdecyduje to cc.
wow Ala ale juniorke wyhodowalas :-)
kwasia
wow a mój smyk w 34 tc tylko 2650 g i chyba raczej nie dobije do 4150, no chyba, że już poza brzuchem :-)
Zanetka_22
Moja mała córeczka w 34t i 0d miała 2363g i gin mówił, że jest duża... Już sama nie wiem, czy ona rzeczywiście duża była.
reklama
martik77
Zanetko, mi w 32/33 tyg lekarz powiedzial ze Szymek wazy 1750- i stwierdzil, ze duzo dziecko, a potem dopowiedzial- "duza mama duze dziecko" spojrzenie rzucone na lekarza przez M- bezcenne fakt nigdy do chudzinek nie nalezalam, ale bez przesady hihi tym bardziej ze przytylam do tamtego czasu 6 kg. A na badaniu 1,5 tyg temu stwierdzil ze dzieciaczek jest ok ale z tych mniejszych(ale to bylo bez usg, tylko macanko brzucha)- wiec juz sama nie wiem