reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

Wiecie co to szacowanie wagi przez usg to dla mnei takie czary mary ;-)
z Maja jednego dnia zrobili usg i mowia ze wiecej niz 2800g na bank nie bedzie a 3 dni pozniej rodzi sie 3400g wiec przyrost wagi niezly miala przez 3 dnia albo im sie czarymary nie sprawdzily ;-)
pozatym przy Mai mialam mealy brzuch i mi wkrecali malowodzie, male dziecko a jak sie okazalo ze ona spora panna to sami byli w szkou ;-)
mysle ze tym razem bedzie podobnie na plusie mam 5 kg w pepku 92 cm, moze mam duzo miejsca przy kregoslupie i te moje dzieci jakos tam sie przytulaja ;-) nie wiem, wazne zeby bylo zdrowe ! ile nie przytyjemy to schudniemy przy spacerkach, przy karmieniu bedzie dobrze laski !!!
ja zapewne nie tyje duzo bo dieta mnie jednak dosc mocno ogranicza nawet jak mam na cos mega ochote odmawiam sobie bo sie boje ataku :zawstydzona/y:

reklama
Cześć dziewczyny,

słyszałyście o ruchu Matek I kwartału?

W skrócie, rząd planuje uchwalić reformę wydłużenia urlopu macierzyńskiego do roku czasu matkom, które urodzą po 17 marca. Matki, które urodzą wcześniej nie będą objęte zmianami, czyli przysługiwać im będzie urlop półroczny. To wielka niesprawiedliwość.

Petycja ma na celu zrównanie wszystkich matek z 2013.
Dlatego wielka prośba o podpisanie sie pod petycję.
Wystarczy imię, nazwisko, miejscowość oraz adres mailowy

Razem można więcej!!!!

http://www.petycje.pl/petycja/9080/l..._w_2013_r.html

To ja na plusie 3,5 a w pępku 94 i przez to dziś gin zalecił branie probiotyków:-(
Cortina a jakiego ataku się boisz?

Ostatnia edycja:
ja na +12kg, w pępku 104cm..iiii pojawił się pierwszy rozstęp:baffled:mąż mi wmawia, że to żyłka ale ja czuję wklęsłość:shocked2:a łudziłam się, że mnie ten problem ominie:nerd:

reklama
ja mam w pępku 104cm i 14 kg na plusie :szok:
a malutka nie wiem bo ostatnio "ważona" była w 31 tyg.

Do góry