reklama
patik80
Fanka BB :)
Cortina Twój Olek wygląda jednak na całkiem całkiem dużego
marta -l zazdroszczę tak szybkiego spadku wagi ja swoją wagę też tłumaczę gromadzeniem się wody
tydzień temu bilans wyglądał niezbyt pocieszająco - na plusie 19,7 kg a Jasiek w tamtym tygodniu wg pomiarów miał 3353g +/- 300 g
marta -l zazdroszczę tak szybkiego spadku wagi ja swoją wagę też tłumaczę gromadzeniem się wody
tydzień temu bilans wyglądał niezbyt pocieszająco - na plusie 19,7 kg a Jasiek w tamtym tygodniu wg pomiarów miał 3353g +/- 300 g
kwasia
super te Wasze dzieciaczki...rosną i rosną
marta - normalnie zazdroszczę takiej szybkiej utraty wagi, ja nawet jak zrzucę po porodzie wszystko co w ciąży przytyłam to i tak do mojej idealnej wagi będę musiała zrzucić jeszcze 10 kg...marzy mi się ważyć max. 63 kg
marta - normalnie zazdroszczę takiej szybkiej utraty wagi, ja nawet jak zrzucę po porodzie wszystko co w ciąży przytyłam to i tak do mojej idealnej wagi będę musiała zrzucić jeszcze 10 kg...marzy mi się ważyć max. 63 kg
kwasia
marta też mam taki plan żeby do czerwca się uwinąć bo 16.06 mamy rocznicę ślubu i planujemy w tym samym dniu zorganizować chrzest młodego no i chciałabym się zaprezentować a do października to już obowiązkowo idealna waga bo wybieramy się na wesele i mąż mi kazał sobie jakąś cudną kieckę kupić bo powiedział, że w starych dziadach nie pójdę
reklama
taaa. zazdroszczę wam tych wesel od czerwca bo my wesele mamy w kwietniu i jakoś nie widzę siebie w normalnym stanie już wtedy :/ a mam śliczną sukienkę, w której byłam w czerwcu na weselu i chciałabym ją założyć, ale się w nią nie zmieszczę:-(