reklama
Cortina
Fanka BB :)
wiecie co? po analizie karty ciąży ja też muszę niecałe 2 kilo więcej policzyć, bo między 2 a 3 wizytą był spadek, a na 4 wizycie wszystko już nadrobiłam eh szkoda gadać z tą wagą aniołeczka uświadomiłyście a mnie to już dobiłyście
hahaha to ja cie Patik pociesze ... jak sie jest w pierwszej ciazy kg powinno sie liczyc uczciwie i normalnie jak waga pokazuje, w drugiej ciazy powinno sie odejmowac 50% wkoncu drugie dziecko ;-) a w trzeciez to powinno sie wagie wypierdzielic przez okno moim tokiem myslenia ( a nie jest to w ciazy moja mocna strona ) masz 0 kg na plusie :-)
patik80
hahaha to ja cie Patik pociesze ... jak sie jest w pierwszej ciazy kg powinno sie liczyc uczciwie i normalnie jak waga pokazuje, w drugiej ciazy powinno sie odejmowac 50% wkoncu drugie dziecko ;-) a w trzeciez to powinno sie wagie wypierdzielic przez okno moim tokiem myslenia ( a nie jest to w ciazy moja mocna strona ) masz 0 kg na plusie :-)
i tego się będę trzymać tylko jakoś ginek nie wierzy w tę teorię i znowu coś tam powypisywał dziwnego
po skorzystaniu uczciwie z kalkulatora bilans wychodzi 13,4 kg na plusie ale nie ma co się dziwić kochane jak sam Jasiek ma 1735g
martuszka5
bilans wychodzi 13,4 kg na plusie
No i po tym wyznaniu jestes moją ULUBIENICĄ
ala ma kota
Początkująca w BB
To ja zajmę miejsce w czołówce 15 kg na plusie w 28tc. Lekarz stwierdził, że przeginam z jedzeniem ale na szczęście ostatnio apetyt mi przechodzi. Trochę usprawiedliwiam się tym, że na początku ciąży rzuciłam palenie i od 20 tygodnia muszę leżeć.
No i cycki 3 rozmiary na plusie, więc jak nic ze 4 kilo w same cycki poszło Przynajmniej będzie co odchudzać później
No i cycki 3 rozmiary na plusie, więc jak nic ze 4 kilo w same cycki poszło Przynajmniej będzie co odchudzać później
Cortina
i tego się będę trzymać tylko jakoś ginek nie wierzy w tę teorię i znowu coś tam powypisywał dziwnego
po skorzystaniu uczciwie z kalkulatora bilans wychodzi 13,4 kg na plusie ale nie ma co się dziwić kochane jak sam Jasiek ma 1735g
paru musisz zmienić gina skoro twój tej teori nie zna moze jakiś niedouczony ;-)
patik80
paru musisz zmienić gina skoro twój tej teori nie zna moze jakiś niedouczony ;-)
pewnie bym się zastanowiła nad tym, ale ginek ma opinię najlepszego krawca w szpitalu i w razie "w" chcę go do szycia zamówić a jak go zmienię to jeszcze focha strzeli i usługi porządnie nie wykona i co ja biedna zrobię?;-) jakoś mu wybaczę te braki w teoriach liczenia wagi ciężarnej
martuszka5
Podobno znaczny wzrost wagi pojawi sie za jakies 3 tyg
no i po co to napisałaś?????:-):-):-):-):-)
reklama