reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

u mnie przyrost wagi zgodnie z kartą ciąży to niecałe 7 kg:-p w pierwszej ciąży przytyłam 8 kilo, w drugiej 16, mam nadzieję, że teraz nie będzie 24:szok::-D

reklama
u mnie póki co 3,5 kg na plusie i jestem z tego bardzo dumna. Ponieważ przed ciążą nie należałam do szczuplaków to mam nadzieję, że za dużo nie przytyję i potem łatwo zrzucę. Zobaczymy co lekarz powie ale chyba u kresu 6 miesiąca to dobry wynik. Według jakiegoś tam kalkulatora wagi optymalnie mogłabym ważyć nawet 10 kilo więcej.

no to mam ładny wynik :) dzidziuś waży tyle ile powinien, łożysko prawidłowe, ilość wód w normie więc zaoszczędziłam na tłuszczyki :)

19 października 25t3d Wojtuś waży 783g :)

Ostatnia edycja:
Dzisiaj ważenie u gin i waga pokazała 72,5 :szok: czyli już mam na plusie 8,5. Przeraża mnie to choć jak patrzyłam w kalkulatory przyrostu wagi to nie jest najgorzej, ale chyba będe musiała odstawić czekoladki. Zachcianki zachciankami a dupsko rośnie.

Ostatnia edycja:
Ja mam jutro wizytę u gina, więc mnie tam zważą. Ciekawa jestem czy przez ten miesiąc znowu mi stukną 2kg na plusie. Jeśli więcej to zacznę się drapać po głowie i może troszkę ograniczać słodkie.. ;) Mnie tylko wkurza to, że ten nowy tłuszczyk od razu mi się w cellulit od kolan wzwyż zmienia :/ Wiem, że to raczej zejdzie i tylko mam nadzieję, że zdąży przed sezonem letnim ;))

Ostatnia edycja:
agisan mam dokładnie to samo też mi się celulit pojawił a nigdy jak żyje 26 lat to go nie miałam a na plusie z wagą niecałe 5 kg dopiero. Większość poszło w brzuszek bo brzuchol mam wielki a w innych miejscach tluszczyku nie widać...tylko ten celulit :(

reklama
Do góry