reklama
sylwia_m18
Fanka BB :)
Dzisiaj waga u lekarza pokazała 56kg, póki co jest +7kg tylko niewiem gdzie się to chowie bo nic nie rosnę;-).
u mnie póki co 3,5 kg na plusie i jestem z tego bardzo dumna. Ponieważ przed ciążą nie należałam do szczuplaków to mam nadzieję, że za dużo nie przytyję i potem łatwo zrzucę. Zobaczymy co lekarz powie ale chyba u kresu 6 miesiąca to dobry wynik. Według jakiegoś tam kalkulatora wagi optymalnie mogłabym ważyć nawet 10 kilo więcej.
Ile przytyjesz w ciąży - Dzidziusiowo.pl
Tu jest orientacyjny kalkulator wagi i waga poszczególnych dodatkowych kilogramów ;-) takich jak macica, płyn owodniowy czy dzidziuś.
Tu jest orientacyjny kalkulator wagi i waga poszczególnych dodatkowych kilogramów ;-) takich jak macica, płyn owodniowy czy dzidziuś.
Dzisiaj ważenie u gin i waga pokazała 72,5 czyli już mam na plusie 8,5. Przeraża mnie to choć jak patrzyłam w kalkulatory przyrostu wagi to nie jest najgorzej, ale chyba będe musiała odstawić czekoladki. Zachcianki zachciankami a dupsko rośnie.
Ostatnia edycja:
Ja mam jutro wizytę u gina, więc mnie tam zważą. Ciekawa jestem czy przez ten miesiąc znowu mi stukną 2kg na plusie. Jeśli więcej to zacznę się drapać po głowie i może troszkę ograniczać słodkie.. Mnie tylko wkurza to, że ten nowy tłuszczyk od razu mi się w cellulit od kolan wzwyż zmienia :/ Wiem, że to raczej zejdzie i tylko mam nadzieję, że zdąży przed sezonem letnim )
Ostatnia edycja:
kwasia
Fanka BB :)
agisan mam dokładnie to samo też mi się celulit pojawił a nigdy jak żyje 26 lat to go nie miałam a na plusie z wagą niecałe 5 kg dopiero. Większość poszło w brzuszek bo brzuchol mam wielki a w innych miejscach tluszczyku nie widać...tylko ten celulit
reklama