reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

A ja wam powiem,że nie wiem z jaka wagą startuję, bo gin mi nie sprawdzał, ok 8 tyg było 64 teraz 68 więc z 5-6 kg na +.

Wogole u mnie dziwnie bo waga w klinice w łazience i kto musi/chce ten się waży :-D ciśnienie to wogóle lekarza nie interesuje a badanie wewnętrzne też nie, więc się ratuję wizytami u innego gina prywatnie i gitara a nadciśnienie mi nie grozi bo ja niedocisnienie mam od zawsze a pod koniec ciąży to najwyżej będzie książkowe... :-D

reklama
Hej!

U mnie przed ciaza 53kg teraz 58,5kg. Przed dziewczynami moja normalna waga to bylo 56-57kg przy wzroscie 167cm, ale odkad sie pojawily na swiecie jakos nie moglam nadrobic...

A ten moj jakos w ogole nie komentuje wagi, albo jest ok, albo on nie zwraca na to uwagi. Musze chyba zapytac przy nastepnej wizycie.

Ostatnia edycja:
mi dzisiaj waga pokazała 10kg więcej niż na samym początku, zresztą ja to od jakiś 2-3 miesięcy dopiero waga wzrasta i to na początku bardzo powoli, dopiero ostatnio poszła w zastraszającym tempie do przodu

a mi moja waga pokazuje kg do przodu, ostatnio jak bylam u lekarza to nawet waga spadła w porównaniu do wcześniejszej wizyty ;/ ale za to brzucholek jest :) chociaż ubrania dalej bez zmian nawet jeansy wchodzą, chciałabym przytyć tylko 6-8 kg ciekawe czy mi sie uda

Witam :) tak czytam i czytam i postanowiłam się dołączyć...bo jak patrzę na wagę to mi oczy z orbit wychodzą:szok:przed ciążą ważyłam 59kg a teraz.....prawie 70kg:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a jestem w 26tc. Mój pierwszy lekarz ( bo w połowie ciąży zmieniłam) wyliczył mi wagę - 69kg przy porodzie!! Do porodu jeszcze daleko a waga już przekroczona. Martwię się że tyje za dużo. Ostatnio jeszcze ważyłam 67kg (nie cały miesiąc temu), ale to pewnie przez te słodycze, które wcinam na potęgę!!

Witam :) tak czytam i czytam i postanowiłam się dołączyć...bo jak patrzę na wagę to mi oczy z orbit wychodzą:szok:przed ciążą ważyłam 59kg a teraz.....prawie 70kg:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:a jestem w 26tc. Mój pierwszy lekarz ( bo w połowie ciąży zmieniłam) wyliczył mi wagę - 69kg przy porodzie!! Do porodu jeszcze daleko a waga już przekroczona. Martwię się że tyje za dużo. Ostatnio jeszcze ważyłam 67kg (nie cały miesiąc temu), ale to pewnie przez te słodycze, które wcinam na potęgę!!

Powiem Ci, że u mnie waga też szybko rośnie, wcześniej długo stała w miejscu.. Może to woda się zatrzymuje niektórym z nas? Ja przytyłam ok 5 kg póki co

reklama
ja mam juz 64,4 kg, i od tygodnia sie utrzymuje po tym jak mąz kupił mi wage :p staram sie nie obzerac, ani nie isc zabardzo na zachcianki, choc ostanio zjadłam 6 kostek czekolady goszkiej i loda :p Dzis na sniadanie zjadłam jogurt, potem zupe , kefir a potem jak posprzatałam znów kubek zupy warzynej :D:D ale pyszna jest :p bez smietany i wogóle, tylko troszke zasmaszki :) na kolacje pewnie bedzie 2 buły z ogórkiem ciemne, i do 18 jakies jabko:) Ciekawe ile wazy juz to łozysko i wogóle wogóle, ja w tali na pocztku ciązy miałam jakies 64 , a wczoraj miałam 75 cm, w brzuszku mam juz 85 ;) ale mała kopała po tej zupie :p
Najbardziej mnie wkurza to ze uda i dupa mi urossła :( ale takie juz uroki ;) Ale za to cycki mam sexsowne :D:D:D

Do góry