reklama
eve1911
Fanka BB :)
Marta wiem właśnie, że jakoś mało nasz bąbel waży, ale według usg jest młodszy o tydzień. Ja miałam bardzo długie cykle więc na wiek ciąży też muszę wziąść poprawkę. Wprawdzie jego tato urodził się 5 kg, ale mamusia 3400g Jakoś się nie martwię skoro wszystko jest ok.
Z tą wagą to mi ulżyło, bo myślałam, że jestem od Was o tyle cięższa to i pewnie wyglądam jak słoń. Pewnie wielkościowo jesteśmy podobne, bo ja ważyłam przed ciążą 72 kg, teraz 76,5kg, ale mam 180cm wzrostu
Z tą wagą to mi ulżyło, bo myślałam, że jestem od Was o tyle cięższa to i pewnie wyglądam jak słoń. Pewnie wielkościowo jesteśmy podobne, bo ja ważyłam przed ciążą 72 kg, teraz 76,5kg, ale mam 180cm wzrostu
kasiadz
na początku ciąży 68, teraz 70,5 a wzrost to coś ok 166
Zanetka_22
Kilka dni temu na wizycie waga pokazała 63,4kg, przed ciążą ważyłam 60kg.
anioleczek12341
u mnie przy wzroście 170 waga przed ciążą 61 a teraz 59
A ja dzisiaj doznałam szoku wygląda na to,że w ciągu ostatnich 2ch tygodni przytyłam 2 kilo. Jeszcze tyle nie przytyłam w tak krótkim czasie. Co prawda to nadal od początku ciąży +4,5 kg ale muszę się trochę opamiętać. Pewnie to przez to,że ostatnio zaczęłam jeść słodycze ehhh...
poli0105
na_cik, u mnie jest to samo..Długo waga stała, a teraz to tak 100g na dobę przybywa...Bilans narazie pozytywny bo ok 4 kg, ale do końca ciąży dalekooooo
reklama