reklama
Z tą wagą to wszystko zależy ile się ważyło przed ciążą - czy była niedowaga, czy waga prawidłowa. Tutaj znajdziecie taki kalkulator, który pokaże na wykresie jak to wygląda i ile można się spodziewać wagi na plusie do końca ciąży. U mnie się w poprzednich ciążach dokładnie sprawdziło
Ile przytyć w ciąży - Kalkulator wagi w ciąży
Chociaż mama mi opowiada o swojej przyjaciółce, chyba nawet nie 160 cm wzrostu, która przytyła w ciąży 30kg! Podobno całą ciąże przechodziła w japonkach, bo nie była w stanie wcisnąć stopy w inne buty )
Ile przytyć w ciąży - Kalkulator wagi w ciąży
Chociaż mama mi opowiada o swojej przyjaciółce, chyba nawet nie 160 cm wzrostu, która przytyła w ciąży 30kg! Podobno całą ciąże przechodziła w japonkach, bo nie była w stanie wcisnąć stopy w inne buty )
Zuzia24
Fanka BB :)
Cortina przytylas tylko 2 kg i smiesz nam tutaj pisac ze czujesz sie napompowana???? tez tak bym chciala... u mnie na plusie ok 8kg i cos czarno widze wage koncowa ale coz chyba taka moja urodza. w poprzednich ciazach tylam ok 25kg (nie przestraszcie sie -wiem ze duzo ale nic nie moglam zrobic. z pierwszej ciazy po roku wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy -53kg a w drugiej nie dokonca ale tym razem postaram sie wziasc w garsc , ale to potem bede sie o to martwila)
Zuzia24
hihihi to chyba wszystkim tak pisza bo mi tak samo wyszloAgisan nie podoba mi sie ten kalkulator bo wg niego przytyje 11-13 kg ;-)
kasiadz
mój lekarz mówi że maksymalna waga to +12-14kg żeby po ciąży móc bez większych problemów wrócić do poprzedniej sylwetki, mówi że tak +1,5 kg miesięcznie jest ok
Cortina
Cortina przytylas tylko 2 kg i smiesz nam tutaj pisac ze czujesz sie napompowana???? tez tak bym chciala... u mnie na plusie ok 8kg i cos czarno widze wage koncowa ale coz chyba taka moja urodza. w poprzednich ciazach tylam ok 25kg (nie przestraszcie sie -wiem ze duzo ale nic nie moglam zrobic. z pierwszej ciazy po roku wrocilam do swojej wagi sprzed ciazy -53kg a w drugiej nie dokonca ale tym razem postaram sie wziasc w garsc , ale to potem bede sie o to martwila)
no serio dziwinie sie czuje twarz mam taka jakbym botoksem sie wypelnila, ksiezyc w pelni niby 2 kg a czuje sie na 10, moze za duzo pije ? ja ciagle mam kaca
Cortina. A z ciekawości, ile przybrałaś na wadze z Mają? Bo u mnie z dziewczynami to było właśnie 12kg, liczę, że i tym razem nie będzie dużo więcej
Aaaaa i czekaj - z tą twarzą. Ręce też masz opuchnięte? Bo wtedy to może trzeba byłoby skonsultować.
Aaaaa i czekaj - z tą twarzą. Ręce też masz opuchnięte? Bo wtedy to może trzeba byłoby skonsultować.
reklama