reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

dziewczyny ja się dziwię, że Wy się martwicie że tak mało tyjecie... tez bym tak chciała... ja mam już +5kg :baffled: a niestety zawsze miałam problemy z wagą i musiałam się pilnować, był taki okres w moim życiu że przytyłam ok 10kg... zaraz po ciąży, jak tylko będę mogła zacznę chodzić do fitness clubu, mam takie małe marzenie, żeby zaimponować mężowi i spróbować osiągnąć wagę z okresu kiedy się poznaliśmy... :-p

reklama
A ja mam diete :) Bo za duzo przytyłam przed ciąza 56potem efekt jojo mi sie zrobił i 60 teraz po 3 tyg od poprzedniej wizyty mam 63,800 ;/ Lekarz mówi ze mam jesc wiecej warzyw niz owowce , ale to tez wina moja, ziemniaczki z masełkiem i sosikiem, wafelki , lody, soki słodkie :(

Ja się aż tak nie martwię, bo będę miała mniej do zrzucenia po porodzie. Tylko widzę że większosć ma już wagę na plus a tylko ja jeszcze nawet nie dobiłam do tej z przed ciąży. Za to gin mnie uspokoiła, że dopuki małe rośnie to mają wagą mam się nie martwić:)

dziewczyny ja się dziwię, że Wy się martwicie że tak mało tyjecie... tez bym tak chciała... ja mam już +5kg :baffled: a niestety zawsze miałam problemy z wagą i musiałam się pilnować, był taki okres w moim życiu że przytyłam ok 10kg... zaraz po ciąży, jak tylko będę mogła zacznę chodzić do fitness clubu, mam takie małe marzenie, żeby zaimponować mężowi i spróbować osiągnąć wagę z okresu kiedy się poznaliśmy... :-p

megi moze my zaczniemy tyc w 6=9 mies a ty poprostu mniej bedziesz przybierala, to bardzo indywidualna sprawa z tyciem w ciazy :)
ja w poprzedniej przytylam 9 kg ale w ostatnich tyg. ze stresu schudlam i mialam na plusie 7,5 kg, mialam maly brzuch w szitalu jeden lekarz starszyl mnie malowodziem, malutkim dzieckiem a moja corka calkiem spora wyskoczyla bo 3400 g.
Jestem ciekawa jak bedzie teraz, nie tyje dlatego tylko ze jestem na diceie watrobowej i za bardzo nie moge szalec. Mam ogromna ochote na pizze, frytki i keababa z sosem czosnkowym ! juz nie wspomne o plackach ziemniaczanych czy wielkim schabowym aaa i sledzia bym zjdala takiego po kaszubsku :rofl2: ale niestety to tylko marzenia, pewnie gdbym spelniala swoje zachcianki miala bym juz z 5kg wiecej.

po cizy sie szybko chudnie, wisona bedzie bedziemy biegac na spacerki, wspierac sie wzajemnie cwiczac, karmienie piersia tez pomaga w zrzucaniu kg :) bedziemy laski ! :-D

Ja się aż tak nie martwię, bo będę miała mniej do zrzucenia po porodzie. Tylko widzę że większosć ma już wagę na plus a tylko ja jeszcze nawet nie dobiłam do tej z przed ciąży. Za to gin mnie uspokoiła, że dopuki małe rośnie to mają wagą mam się nie martwić:)

a skad wiesz ze nie zaczniesz tyc w 6 mies. ? moje kolezanka do 20 tc nie tyla wcale schudla 5 kg a pozniej nadrobila 15 ;)
my tak naprawde jeszcze mamy troche do tego czasu w ktorym tyje sie bardziej intensywnie wiec wszystko przed nami :rofl2:

Moja waga z wczoraj 76,5 kg - ja to przy Was słonica jestem! Ile macie wzrostu?
Obwód brzucha (mierzony na wysokości pępka) 96 cm
Młody waży 414 g :-)

reklama
jak narazie mam +5 czyli po kg na każdy miesiąc... nie jest źle... ale już wcięcie w boczkach zanika i robie sie okrąglutka... a mam 157 cm wzrostu, będę taką małą kulka pod koniec:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry