reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga lutówek i lutowych maluszków

o jaaaa... mój to jest teraz zadowolony... od zawsze mam duże cycuchy... przed ciążą rozmiar 34FF, dziś kupiłam nowy stanik, bo w nic się już nie mieszczę, tylko się wszędzie wylewa... więc mam obecnie stanik rozmiar 36GG i jestem załamana, bo wiem, że na tym nie koniec...

reklama
ja wg karty ciąży najpierw schudłam a potem wróciłam do wagi którą miałam jak pierwszy raz u ginka się ważyłam, czyli 74,6 kg, ale teraz we wtorek na pewno będzie tendencja wzrostowa:-D myślę co najmniej kolejne 2 kg do przodu bo na apetyt ostatnio nie narzekam:-p

Patik myślę, że teraz będą już same tendencje wzrostowe;-)
Ja na początku miałam 60kg
2 wizyta: 59,7kg
3 wyzyta: 60.3kg
4 wizyta: 62kg
No i następna wizyta będzie za dwa tygodnie więc na pewno będzie więcej:-)

oficjalna waga wpisana w kartę ciąży 77,1 kg, ale ważyłam się w butach:sorry2: a przed wyjściem z domku miałam na swojej bez ubrań 76,1kg a do tej pory się pokrywało z moją...e tam następnym razem do ważenia ściągnę:tak: natomiast Jasiu waży 440 g:-) pierwszy pomiar za nami:-D

Wczorajsza waga u gina 53,8 od ostatniej wizyty przybyło tylko 0,8 i lekarz stwierdził że to mało chociaż od początku ciąży przybyło 4kg. Teraz mąż stwierdził że będzie we mnie wmuszał jedzenie :-D ale mu nie pozwolę :happy:

Czy tylko ja mam taką lichą wagę?
Właśnie się zważyłam i jest 57.8 więc jest delikatna tendencja wzrostowa, ale to i tak wciąż jest - 3.2 kg w stosunku do wagi sprzed ciąży (61 kg) Najniższa wartość do jakiej spadła waga to było 56.9 gdzieś około 15 tc

reklama
Aniołeczku nie martw się jeszcze na pewno przytyjesz, Twój malej na pewno nie pozwoli Ci już chudnąć:-D Zwłaszcza, że teraz brzuszki będą już coraz szybciej rosnąć:-):rofl2:

Do góry