o jaaaa... mój to jest teraz zadowolony... od zawsze mam duże cycuchy... przed ciążą rozmiar 34FF, dziś kupiłam nowy stanik, bo w nic się już nie mieszczę, tylko się wszędzie wylewa... więc mam obecnie stanik rozmiar 36GG i jestem załamana, bo wiem, że na tym nie koniec...
reklama
kasiadz
Fanka BB :)
ja dzisiaj zerknęłam do mojej karty ciąży i się okazało że od pierwszej wizyty do dzisiaj przytyłam 400g
patik80
ja wg karty ciąży najpierw schudłam a potem wróciłam do wagi którą miałam jak pierwszy raz u ginka się ważyłam, czyli 74,6 kg, ale teraz we wtorek na pewno będzie tendencja wzrostowa myślę co najmniej kolejne 2 kg do przodu bo na apetyt ostatnio nie narzekam
Zanetka_22
Patik myślę, że teraz będą już same tendencje wzrostowe;-)
Ja na początku miałam 60kg
2 wizyta: 59,7kg
3 wyzyta: 60.3kg
4 wizyta: 62kg
No i następna wizyta będzie za dwa tygodnie więc na pewno będzie więcej:-)
Ja na początku miałam 60kg
2 wizyta: 59,7kg
3 wyzyta: 60.3kg
4 wizyta: 62kg
No i następna wizyta będzie za dwa tygodnie więc na pewno będzie więcej:-)
patik80
oficjalna waga wpisana w kartę ciąży 77,1 kg, ale ważyłam się w butach a przed wyjściem z domku miałam na swojej bez ubrań 76,1kg a do tej pory się pokrywało z moją...e tam następnym razem do ważenia ściągnę natomiast Jasiu waży 440 g:-) pierwszy pomiar za nami
sylwia_m18
Wczorajsza waga u gina 53,8 od ostatniej wizyty przybyło tylko 0,8 i lekarz stwierdził że to mało chociaż od początku ciąży przybyło 4kg. Teraz mąż stwierdził że będzie we mnie wmuszał jedzenie ale mu nie pozwolę
anioleczek12341
Czy tylko ja mam taką lichą wagę?
Właśnie się zważyłam i jest 57.8 więc jest delikatna tendencja wzrostowa, ale to i tak wciąż jest - 3.2 kg w stosunku do wagi sprzed ciąży (61 kg) Najniższa wartość do jakiej spadła waga to było 56.9 gdzieś około 15 tc
Właśnie się zważyłam i jest 57.8 więc jest delikatna tendencja wzrostowa, ale to i tak wciąż jest - 3.2 kg w stosunku do wagi sprzed ciąży (61 kg) Najniższa wartość do jakiej spadła waga to było 56.9 gdzieś około 15 tc
reklama
Zanetka_22
Aniołeczku nie martw się jeszcze na pewno przytyjesz, Twój malej na pewno nie pozwoli Ci już chudnąć Zwłaszcza, że teraz brzuszki będą już coraz szybciej rosnąć:-)