reklama
poli0105
Fanka BB :)
Annaroksana, taka Twoja uroda widać.. Hormony robią swoje niestety. Ja np narazie przytyłam niecałe 3 kg, ale mam ogromny brzuch!!Jestem chyba w czołówce z Kasiadz! Stąd te rozstępy cholerne(( Widzę podobna u nas waga i wzrost, ja mam też 164 cm wzrostu. Przed ciążą pod koniec roku ważyłam niecałe 59 kg, potem przytyłam 3 kg, zaczęłam się odchudzać i zeszłam do niecałych 61 kg. Dzisiejsza waga- 63,4 kg.
annaroksana
Poli na pewno masz racje,że woda mi się zatrzymuję. Podejrzewam też, że mam dużo wód płodowych. Po urodzeniu córci odrazu 12 kg mniej i wage z przed ciąży miałam po pół roku.
Kiedy jadę do Polski to po tygodniu 5 kg więcej, paluchy i nogi spuchnięte a gdy wysiadam z samolotu w irlandii po 5 minutach wszystko ok
teraz nawet nóżki nie spuchnięte nic więc gdzie ta woda się składuje???
Kiedy jadę do Polski to po tygodniu 5 kg więcej, paluchy i nogi spuchnięte a gdy wysiadam z samolotu w irlandii po 5 minutach wszystko ok
teraz nawet nóżki nie spuchnięte nic więc gdzie ta woda się składuje???
annaroksana - też to znam, też mi ładuje w nogi wodę jak lecę do Polski, a w Irlandii wszystko znika. hormony biorą bardzo ważną rolę w zachowaniu naszego organizmu. Ja miałam dietę, żeby unormować gospodarkę hormonalną i zrzucić pare kilo, a kiedy zaszłam w ciążę to już nic nie mogłam zrobić bo hormony sie rozszalały i tego już nie ejstem w stanie ogarnąć. Na szczęście cera mi się troche poprawia...
Ważę ok 75kg, przed ciążą było jakoś 70 przy wzroście 170cm. spróbuję może jutro zrobić jakieś zdjęcie z rańca.
Tylko mam nadzieje, że wy się nie odchudzacie co??? Wiecie, że w procesie odchudzania z tkanki tłuszczowej pierwsze uwalniają się toksyny, które wędrują do dzidziusia? trzeba zaakceptować to jak jest w trakcie ciąży, a potem to możemy już zacząć walczyć :-)
Ważę ok 75kg, przed ciążą było jakoś 70 przy wzroście 170cm. spróbuję może jutro zrobić jakieś zdjęcie z rańca.
Tylko mam nadzieje, że wy się nie odchudzacie co??? Wiecie, że w procesie odchudzania z tkanki tłuszczowej pierwsze uwalniają się toksyny, które wędrują do dzidziusia? trzeba zaakceptować to jak jest w trakcie ciąży, a potem to możemy już zacząć walczyć :-)
kingajanik
Zaangażowana w BB
Zamieniłam sie z moja bratową na spodnie bo ona sie wcisnie w rozmiar 28 a ja juz nie ;(
Tyle odchudzania sie i cwiczenia.
Moj obecny rozmiar to 30
Jestem juz po 2 spacerach i postaowiłam ze zrezygnuje z soków typu frugo, bo są strasznie słodkie.
Wiem ze mecze, Obiecałam sobie ze po urodzeniu , jak dzidzia bedzie spac to godzinke bede sobie cwiczyc
tak do 58 mogłabym schudnoc po ciązy, wiecej nie bo mam klatke piersiową wysunietą do przodu i zebra widac ;/
A co jest po ciązy z piersiami ? Pewnie są zwisy, ale nie o to chodzi zostaną mi takie duze Bo przed to miałam tzn wogóle niemiałam
Tyle odchudzania sie i cwiczenia.
Moj obecny rozmiar to 30
Jestem juz po 2 spacerach i postaowiłam ze zrezygnuje z soków typu frugo, bo są strasznie słodkie.
Wiem ze mecze, Obiecałam sobie ze po urodzeniu , jak dzidzia bedzie spac to godzinke bede sobie cwiczyc
tak do 58 mogłabym schudnoc po ciązy, wiecej nie bo mam klatke piersiową wysunietą do przodu i zebra widac ;/
A co jest po ciązy z piersiami ? Pewnie są zwisy, ale nie o to chodzi zostaną mi takie duze Bo przed to miałam tzn wogóle niemiałam
Ćwierć Nuta
Mamusia Szymusia :)
A mnie się przybrało :
waga wyjściowa:56kg
Dwa miechy temu 59kg
Dziś: 61 kg
Rośnieeeemyyyy
waga wyjściowa:56kg
Dwa miechy temu 59kg
Dziś: 61 kg
Rośnieeeemyyyy
annaroksana
Mój kochany mąż jak schudłam po ciąży mówił na moje cycuszki worki z piaskiemnic w nich nie było. Ale jak zaczęłam ćwiczyć to wróciły do normy 75 b
reklama
Zanetka_22
Nutka no rośniemy, ja przed chwilą stanęłam na wagę i wydało mi się dość dużo, ale tej wagi nie biorę pod uwagę, bo to wieczorem i do tego po kolacji Ale to przecież już połowa ciąży to w końcu musimy zacząć tyć.