reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
Każda waga jest bardzo ładna i ta większa i ta mniejsza. Różnice między maluchami będą się powiększać, w końcu każdy z nas jest inny, jedni mali i chudzi inni duzi i chudzi a jeszcze inni pulchni ;-) Z dziećmi jest podobnie.

Ładnie przybierają maluchy, jedne wolniej drugie szybciej :-)
Myślałam, że Krzyś ma już z 10 kg, a dziś na wadze domowej wyszło 9200 g. A jak go noszę, to zdecydowanie więcej mi się wydaje :tak:

Meldujemy że po dzisiejszym ważeniu mamy 9350g na liczniku, a też czuje jakbym dźwigała sporo więcej :sorry2:

reklama
i potwierdziły się moje przypuszczenia że Emka spadła z wagi w pl...
w swięta był u nas kolega który ją widział przed naszym wyjazdem do Pl i sam stwierdził że Emma wychudła przez te 3 tyg (zna się na rzeczy bo sam ma synka)
więc już wiem dlaczego tak mało przybrała
choć jak pisałam wcześńiej nie martwię się bo i tak waży duzo :-)

Do góry