reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
byłysmy się ważyć i teraz nie wiem czy się cieszyć czy nie...
bo jak Emka miała pół roku wazyła 9400 , miesiąc później 10,5 a teraz wazy po kolejnych 3 tyg 11kg
wiedziałam ze w pl mało dziewczyny miały apetyt i obie cienko jadły...
ale nie wiem czy to w normie że przybrała tylko pół kilo jeśli co miesiąc przybierała po kilogramie..
wiem że tak czy tak waga jest duża , bo jest tylko czy to nie źle że nagle przybrała mniej niż zawsze...

no właśńie agacio się zastanawiam cz jeszczed przybierają czy nie
czy ona nie przybrasła tyle co zawsze przez pobyt w pl..

oczywiście tu jej apetyt wrócił.. nie martwię się zbytnio bo waży dużo..
ale i tak z ciekawości zobaczę za miesiac ile będzie na wadze :-) i ile przybrała
;-)

Vi mi się wydaje że nie nasz se czym martwić bo dziewczyny zmieniły klimat,otoczenie. Obserwuj ja teraz ale przecież zachowuje się całkiem normalnie więc nic jej nie dolega:)

moja drobnica waży 7500 :) przytyła 300 gram w 3 tygodnie, pediatra powiedziała, że dzieci w tym wieku przybierają 300-500 gram na miesiąc, więc jest oki.

reklama
Do góry