reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
Pola dzis wazyla 8745 kg

Przybrala chyba tyle co Twoj synek Madzik, a moze nawet mniej, <bo tez wazylismy ja w domu jakis m-c temu> ale lekarz nie widzial nic w tym niepokojacego ... idzie rowno w gore na wykresie centylowym i ponoc jest ok. Zastanawia mnie to wielce rozbiezne podejscie pediatrow.. hmm...

Edit : !
Wazyla 7745.... bo niedawno ja waze - a tu kilo mniej:szok:.. zle zapisalam po prostu! Przeciez czuje, ze jest ciezsza!
W ksiazeczce pigulka zapomniala uzupelnic - wiec sama se wpisalam.. no i sie pomylilam.. Trza do karty zajrzec u lekarza....

Ostatnia edycja:
Teraz taki czas, że maluchy nie przybierają już tak dużo jak w pierwszych miesiącach. Nasza szła pięknie ok 800-900 g miesięcznie, a teraz już powolutku. Na 7 miesięcy chyba nawet 500 g nie będzie w porównaniu do poprzedniego miesiąca.

No, no ale wasze dzieciaczki ładnie waża..
Moja po dzisiejszej wizycie 7350 i 67 cm.. bardzo mało przybiera..
Ale wszystkie wyniki wyszły pozytywnie, więc nie mam chyba się co martwić..;-)

reklama
Mandrzejczuk hehe 9300 miałoby mieć 1,5 roczne dziecko?

to moj chyba na 3 lata wagę ma ;-) waży prawie 13 kg :)))

ale Twój to też niczego sobie grubasek tzn wagowo grubasek bo wyglądem nie widać tego aż tak bardzo

Do góry