reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
Pola dzis wazyla 8745 kg

Przybrala chyba tyle co Twoj synek Madzik, a moze nawet mniej, <bo tez wazylismy ja w domu jakis m-c temu> ale lekarz nie widzial nic w tym niepokojacego ... idzie rowno w gore na wykresie centylowym i ponoc jest ok. Zastanawia mnie to wielce rozbiezne podejscie pediatrow.. hmm...

Edit : !
Wazyla 7745.... bo niedawno ja waze - a tu kilo mniej:szok:.. zle zapisalam po prostu! Przeciez czuje, ze jest ciezsza!
W ksiazeczce pigulka zapomniala uzupelnic - wiec sama se wpisalam.. no i sie pomylilam.. Trza do karty zajrzec u lekarza....

Ostatnia edycja:
Teraz taki czas, że maluchy nie przybierają już tak dużo jak w pierwszych miesiącach. Nasza szła pięknie ok 800-900 g miesięcznie, a teraz już powolutku. Na 7 miesięcy chyba nawet 500 g nie będzie w porównaniu do poprzedniego miesiąca.

No, no ale wasze dzieciaczki ładnie waża..
Moja po dzisiejszej wizycie 7350 i 67 cm.. bardzo mało przybiera..
Ale wszystkie wyniki wyszły pozytywnie, więc nie mam chyba się co martwić..;-)

reklama
Mandrzejczuk hehe 9300 miałoby mieć 1,5 roczne dziecko?

to moj chyba na 3 lata wagę ma ;-) waży prawie 13 kg :)))

ale Twój to też niczego sobie grubasek tzn wagowo grubasek bo wyglądem nie widać tego aż tak bardzo

Do góry