reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
Jeszcze szybciutko dopisze, ze Polcia w tamtym tygodniu na szczepieniu byla wazona.
Wiec ..jest 6390 g.. I jest miedzy 50 a 85 centylem, troszke ponad srednia, tak dr powiedzial..
Mierzona nie byla, tylko glowka i klatka = 41cm.
:))

My dziś przed lekarzem ważyliśmy młodego i w pieluszce ważył 7910g, ale zobaczymy co nam jutro na szczepieniu całkiem na golaska wyjdzie. Ale wszystko na to wskazuje,że Igor podwoił wagę urodzeniową.

hope moja Vi od urodzenia waha się nad górną granicą a ponad nią i tak jest do teraz a na dziecko z nadwaga nie wygląda więc nie masz się o co bać..
co lepsze Emma idzie w jej ślady bo też górna kreską sunie...
zobaczymy za tydzień na szczepieniu w którą stroe teraz kreska posunie... ;-)
i tez się nie przejmuję tak jak Ty :-)

kurcze, moja waży 5 kg i już czuję ja na rączkach, gdy ponoszę dłużej, a co wy macie powiedziać jak niektóre już do 8 dochodzą :) nie potrzebujecie juz siłowni kochane :)

Nasza na 3,5 miesiąca 5300 g.
Na chrzcie całą mszę trzymałam ją w jednej pozycji na rękach bo spała i dzisiaj mam zakwasy w jednej ręce:-).
A co dopiero jakby była słuszniejszej wagi :szok:.

Igor dziś ważony na golaska ... waga pokazała 7805g czyli podwoił swoją wagę urodzeniową ( 3900g)

reklama
Do góry