reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

reklama
U nas po wczorajszym ważeniu 6520. Jak się dzisiaj wyciągnął w wózku to doszłam do wniosku, że gondola do zimy nie wystarczy... :D

Marzena, a wiesz, że ja też już o tym myślałam:) Mój młody miał 61 cm w chwili narodzin, od tej pory mierzony nie był, ale ciuchy już na 68 zaczął odkąd 2 miesiące skończył i z tego co widzę gondola za chwilę na styk będzie:) Pozostanie chyba spacerówkę na leżąco rozłożyć:)

Krzyś dziś ważył 6325 g i jest w 30 centylu. Lekarz powiedział, że mało :szok: ale jak przypomniał sobie, że urodzeniowa była 2500 g, to powiedział spoko. W końcu 525 g w 18 dni, więc bez przesady.
1-y raz od ur. zmierzyli mu wzrost w przychodni - 60 cm :szok: coś baba źle zmierzyła bo 64 mieliśmy m-c temu.
A glowa 42 cm :-)

ypra to ładnie Krzyś nadgonił :) aż trudno uwierzyć :) moja też urodziła się z wagą 2510 , ale dziś waży 4800. ;))))

reklama
Do góry