reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

waga i wzrost naszych dzieci

Nasz maluszek tez rośnie w oczach.
Urodził sie z wagą 3240 a dzisiaj waży 4750 g. Średnio przybiera okolo 300 gram na tydzień. A jeśli chodzi o wzrost to miał 54 cm przy porodzie a teraz ma 58 cm. No i ciekawostka wydaje mi sie, że ma dużą nóżkę bo ma 9 cm, a wasze maleństwa jakie mają stópki??

reklama
Alex - moja Zosieńka właśnie zasypia po kąpieli, więc teraz nie zmierzę, ale też ma długie. Moja pediatra zawsze patrzy na stópki i jak dzieciątko ma długie, to mówi, że będzie wysokie. U mnie to sie pewnie zgadza, bo M ma prawie 2 metry:-D

Mój też ma długie stopy, w małe skarpetki to w zasadzie nie wchodzi. A śmiać mi się chciało jak spał a teście go za te stopy chwytali. Będzie miał 1,9m jak nic. Nie, nie, ja myślę że 1,85m. Dialogi na 4 nogi normalnie. Stópki ma do całowania a nie do wróżenia wzrostu.

Alex moja mała ma stópkę 10,3 jakoś tak
ale pamiętam Vi też miała dużą i do teraz ma w miarę dużą bo o 1-2 rozmiary nosi większe buty od rówieśników:tak:
ale ja mam np 38-39 więc mysle że ona też taki będzie nosiła w przyszłości;-)

reklama
Do góry