reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
lemonnka ja rowniez witam! Faktycznie rekordowa waga:tak: U nas kilo mniej,ale rowniez 64cm (cos kolo tego ,bo sama mierzylam),ale przy porodzie bylo 55cm.Tata rowniez wysoki -193cm i synek raczej w jego slady pojdzie:tak:

lemonnka witaj na forum:-)
My dzis idziemy na szczepienie. Mierzylam mala i wyszlo ze ma ok 57cm, a dlugosc sopy 9cm. Moj syn jak mial 3miesiace wazyl ok 8kg. Mam nadzieje ze mala tyle nie wazy:-)

:-)lemonnka, witaj
Niezła kluseczka z Twojego Szymonka:tak:

Apropos jedzenia to moja malutka ostatnio je po 60ml co 2,5 godziny. Trochę to mało ale jak jej wcisnę 90ml to potem zwymiotuje :baffled:
Najdziwniejsze jest to, że mieraz w nocy wsunie nawet 120ml i nic jej nie jest:confused:..... no ale o tym na innym wątku ;-)

Ika, wooooooow! gdzie Ty maluszku tyle mieścisz?:-D

Dzisiaj zmierzyłam mojego malucha. Ma 57cm długości i stópkę 7cm.
29 mamy szczepienie to się zważymy. Mam nadzieję że przekroczymy upragnione 4kg :sorry2:

Moj Misiek w dniu urodzin wazyl 3930:-) dl okolo 60 cm( w angielskich szpitalach nie mierza) 2 tyg temu bylismy u lekarza i Maly wazyl juz 6880 ,wielki chlop z niego :tak: .Tyje ku zadowoleniu babc a przy wielkim protescie moich rak:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Andula widze że twój bobasek tez kawał chłopa :-) chociaz jakies kilo mniej od mojego pączusia hehe. Mam nadzieje ze jak zacznie raczkowac to troche zbije ten tłuszczyk ... :tak: Dzisiaj go zmierzyłam, ma 64cm długosci, główka 42cm a stópka 10cm :cool2: no i kto pobije mojego Szymusia? :-D

Do góry