reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

a dziękujemy:-):-)
Ika wiecznie głodna. Dobrze że mamy sztuczne mleczko bo moje za nią nie może nadążyć.
No bo jak to jest jak się zje 120 ml z cyca przed kąpielą a po kąpieli 230 ml sztucznego i chce więcej. Tak było wczoraj. Nie dostała już więcej bo to przecież przegięcie. Z wielkim żalem do rodziców wczoraj zasypiała marudząc pod noskiem

reklama
no właśnie.... a taka chuda jest. Może jej to potrzebne do wydłużania ciała no bo te 67 cm z czegoś musiało urosnąć (11 cm od porodu)

dzisiaj też miałczy po karmieniach ale jej do 200 zezwalam a ona miałczy że mało.

No to nie źle Ika ,ale ma apetyt.Widocznie jej mało skoro tyle chce zjadać albo to chwilowe.Mój ostatnio zjada na noc ok 120-150 ale to już jest maksymalna ilość

post ale łakomczuszek, super :) Niech nadrabia ile wlezie :)
Kacha no wysoka dziewczynka
Dziewczyny my też z 68 powoli wyrastamy ( chociaż nie jestem pewna bo większość ciuszków ma obcięte metki :p ale jak większe od 62 to pewnie 68) a synciu jest jeden z młodszych. Nie wiem teraz ile dokładnie ma cm bo pielęgniarka się w przychodni zmieniła i nie mierzy :( A co do wysokich dzieci to drugi chrześniak brata ma 3 miesiąc i w 74 chodzi :szok: ale tam tata ma 2 m.

reklama
Witam wszystkie lipcowe mamy :)
Jestem tu nowa, ale już widze że bede tu czesto zaglądac:-)
Jesli chodzi o wage i wymiary mojego maluszka, to chyba pobije tutaj rekord, poniewaz mój synek urodził sie naprawde duuży :tak:
W dniu porodu
- waga 4995g
- długosc 57cm
Teraz ma nie całe 2 i pół miesiąca a waży (głodomorek :-D) prawie 8kg! A wyciągnelo go do 64cm ... no ale cóż może bedzie tak wysoki jak tata (1.87) :-)

Do góry