reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Andula widze że twój bobasek tez kawał chłopa :-) chociaz jakies kilo mniej od mojego pączusia hehe. Mam nadzieje ze jak zacznie raczkowac to troche zbije ten tłuszczyk ... :tak: Dzisiaj go zmierzyłam, ma 64cm długosci, główka 42cm a stópka 10cm :cool2: no i kto pobije mojego Szymusia? :-D
moja Blanka
wazy 8200 g
glowka 45 cm
68 cm dluga (juz pewnie wiecej)
a stopa 12 cm
poza jakakolwiek siatka centylowa :blink:

reklama
lemonnka-mnie to juz momentami jego waga zaczela przerazac tzn jej wzrost w ta szybkim tepie:-).Pytalam sie lekarki czy Misiek za duzo nie wazy to w odpowiedzi uslyszalam ze on jest wysoki i wszystko w normie i mam sie nie czepiac:-pW sumie M. ma 190 a ja 172 obydwoje wysocy i grubej kosci;-)
Roni21-Blaneczka naprawde kawal kobitki;-)

lemonnka witaj na forum z Szymkiem:-)
Roni super, że się odezwałaś a Blaneczka jest nie do pobicia i basta;-)
my dzis po ważeniu i jest już 5600g
obwód główki 41,5cm
obwód klatki 40,5
nie wiem jaki długi bo go nie mierzą (61 z moich pomiarów)

My wlasnie dzis przed kapiela wazylismy Malego:-) na specjalistycznej wadze do ..ryb hehe:-D ,ale dokladna jest do 50g i na dzien dzisiejszy Michal wazy 7400:szok: w ciagu 16 dni przytyl 520g :tak:

Noo Andula widze, że Twój maluszek też lubi papu :-) tak jak mój Szymuś :-D, ale to lepiej że nasze bobaski jedzą bez problemów, znam mamy ktore wiele by dały zeby ich maluszki miały apetyt :tak:

reklama
lemonnka rzezcywiscie z jedzonkiem nie ma zadnego problemu ;-)Maly pochlania wszytko co mu pod nos podtawie:-) nie wazne czy to mleczk,woda ,herbatka :-) Ciesze sie ze ma apetyt ,tylko moje cyce czasami protestuja:tak:

Do góry