reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

Ika naprawde dluga:-D A Tymciu ladnie przybiera:-D
My idziemy w czwartek na szczypienie wtedy zobacze ile moja kluska przybrala:-)

reklama
Jako ciekawostka, dziś w przychodni, jak szczepiliśmy Olgę była dziewczynka - wyglądała tak jak Olga, nawet roszkę cieższa - 6kg z haczkiem i miała... 6 tygodni:szok:Na piersi:-D

Kacha Jednak jest ktoś dłuższy od IKI :-):-):-) a waga też konkretna

A ja znowu muszę moje dziecię pochwalić. Dzisiaj ważenie było
Ika przez ostatni tydzień utyła całe 250 gram :-):-):-) i waży już 4800 a na długość 67 cm, stópka 9,8 :szok:
chyba wyszliśmy już na prostą z wagą:-)

Ale wasze dzieciaczki rosną na długość mój Kuba jeszcze "chodzi"w ciuszkach na 56:szok:a waga -dokładnie nie wiem ale mam nadzieje że ma już 5kg, 22go idziemy na szczepienie to pewnie wtedy sie zwazymy:tak:

Kacha79 właśnie przeczytałam jak wielkie masz dziecko, może wstawisz zdjęcie swojego gigancika, bo pierwszy raz słyszę aby ok 3 miesięczne dziecko miało 70 cm długości :sorry2:. Tyle to mają przeważnie 5miesięczne, a nawet starsze dzieci.

reklama
Ika, gratulujemy słusznej masy!:-D
Kicrym, my też jeszcze wiele ciuszków mamy na 56, 62 powoli wchodza, choć ostatnio na Allegro kupiłam takie 62-ki, że nam akurat na wiosnę się przydadzą:-p A kombinezon, który kupiłam na 68-74na razie ciągnie się za Młodą dobre naście cm....

Do góry