reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
No pięknie....Florka, wkońcu dobry kierunek:-):-):-)
Wiesz, na zlocie może byś nauczyła Ikę tak siadać i podrygiwać, co??????
W zamian za to Ika może Ci fachowo wyłożyć jak sie koksuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No pięknie....Florka, wkońcu dobry kierunek:-):-):-)
Wiesz, na zlocie może byś nauczyła Ikę tak siadać i podrygiwać, co??????
W zamian za to Ika może Ci fachowo wyłożyć jak sie koksuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

O! Ale bardziej na wadze to by mi zależało na tym, żeby Ika pokazała jak się jest małą grzeczną dziewczynką, która sama siedzi i się bawi i nie truje d*** mamie, jak ta pracuje lub czyta BB:-):-)

Oki..Florka ale boję się że jak młodej powiesz że można być niegrzeczną i marudzić to może stwierdzić że to fajniejsze:-D:-D:-D:-D

No i dzisiaj zważone... waga wskazała 9200g w miesiąc Zu dowaliła 1 kg :-p

a długość niby 76 ale sama pani dr mówiła, że chyba coś źle zmierzyły położne... bo chyba jest więcej :-D

Zuzu - 1 kilogram:szok: no szacun wielki, ale nic dziwnego, jak najstarsi górale nie pamiętają Ciebie bez czegoś do jedzenia w łapce:-):-)

No i dzisiaj zważone... waga wskazała 9200g w miesiąc Zu dowaliła 1 kg :-p

a długość niby 76 ale sama pani dr mówiła, że chyba coś źle zmierzyły położne... bo chyba jest więcej :-D

Julia kochana, to ja daję Ci dwie opcje:
1. powiesz mi jak to zrobić, aby dziecie w m-c kilo napakowało
2. wysyłam kurierem Tobie Tosię na podtuczenie:-p

reklama
Julia - i ja podłączę się do Tosiki i wysyłam Ci jutro rano kurierem Lenkę na mc:-) na wakacje podtuczające:tak::-D

Do góry