reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

kicrym moja pani dr też nie powiedziała nić odnośnie wagi a ma 8520g
a teraz ruch się zaczął więc spalanie lepsze

reklama
Izabelka myśle że nie jest chudy, ma fałdki tu i tam ale puckiem nie jest. Narazie się nie przejmuje wagą, alergolog mówi że waga ok, moja pediatra też jakoś z tego afery nie zrobiła ale na centyle popatrzała. Narazie się nie przejmujemy:tak:

Kicrym, to Wasza lekarka powinna Florkę zobaczyć, która ma sporo mniej:-p
Ale z dumą informuję, ze w końcu po 2 mcach zaczęła przybierać! Teraz po 3 tygodniach od ostatniego ważenia przytyła 200 gr, osiągając imponującą masę 7200 :-D

Surv no to Florcia rzeczywiście mało waży, ale ważne że przybiera:tak:lekarce własnie nie chodziło że za mało waży tylko że za mało przybiera bo w ciągu miesiaća 100gr przybrał, ale narazie jakos to do mnie nie przemawia bo wiem ile mały "biega":tak:

reklama
To Florcia drobinka,ale ważne że przybiera na wadze.Ja już dwano MAks anie ważyłam ale ponad 10 kg będzie.

Do góry