reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Oj, laseczki, dajecie czadu:tak:

My po ważeniu piątkowym:
waga 6700g
długość 68cm

Znowu za mały przyrost:baffled: W 6 tygodni tylko 250g:-(
ZU, ja wysyłam do ciebie Natalę na 3 miesiące:-)

Wg siatek od Pabli Natania jest między 3-cim a 15-stym centylem :) a nie jak w naszych pooooooniżej 3-ciego. Ładne są te siatki WHO :))

Ostatnia edycja:
:)
A u nas równo 10 kilosów
i wychodzi że w miesiąc 300 g...uffffff bałam się że znowu będzie kilo:-D
ale to pewnie przez to że zęby ida i tak dużo już nie je:tak: ale z drugiej strony zawsze od kogoś wyciągnie conieco i jak pabla pisałaś że w ukryciu kolację jesz to ja zaczynam też po kątach pogryzać żeby młoda nie widziała bo wtedy znowu mina na głodnego szczeniaczka....no i nie daj takiemu szczeniaczkowi:-:)-:)-:)-(

Mama BiN , grunt że przyrost jest! Kurczaczek nei może teraz przecież znienacka kilo w miesiąc przypakować, bo by rozpękło dziewczynkę:-D

Ika widzę, ze nieco przystopowała z wagą....bardzo rozsądnie, zważywszy, że niedługo mama będzie miała dwa dzidziusie do dźwigania i może preferować tego lżejszego:-p:-):-)

Ika, no nieźle:-)
Post ciesz się, że Ika niemobilna, bo potem będziesz miała szczeniaczka uwieszonego na nodze i nie będzie uproś;-):-D

MamaBiN mala malo przybrala ale cosik przybrala dobrze ze nie traci na wadze:tak:
Ika super !!!!
Ja juz przestalam sie martwic jak mala nie je i ze straci na wadze. Ma duzo kg to jak straci kilka gr to nie bedzie tragedii:tak: A teraz nie wiem ile wazy

reklama
no no ładnie dzieciaki pakują:tak:
Beaa nie przejmuj się mała jeszcze nadrobi z nawiązką.

u nas tydzień temu było ok 11,5kg czyli tylko 250g w miesiąc,ale jak dziecko na miejscu ani sekundy nie usiedzi to chyba normalne.

Do góry