reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga i wymiary naszych dzieciaczków :)

reklama
Dziewczynki świetne rezultaty:tak:
My się zważymy za tydzień przy okazji szczepienia,ale pewnie 11,5 będzie.

My dzisiaj po ważeniu- waga 8400kg, dr twierdzi że to mało, ale jak ma Kuba przybierać jak on ciągle w biegu:sorry2:

dziwne Kicrym, moja tyle wazyla i lekarz nic nie mowil, wrecz odwrotnie; zreszta moja dobrze wyglada
a jak oceniasz syna? za chudy? kieruj sie intuicja
czesto lekarze przesadzaja z tą waga

ja się będę cieszyła jak na koniec 11 mca dobijemy do 8 kg:baffled: moja chuda, policzki pucki, udka też w miarę a żebra widać:sorry2:
wszystkim dzieciaczkom gratulujemy pięknych wyników na wadze i sobie tego życzymy:-)

U nas waga od miesiąca bez zmian 8200g, trochę się martwię, że słabo osotanio przybiera :-(. Zobaczę za 3,4 tygodnie jak będzie.

reklama
Do góry