reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

a ile miał najnizszej uwagi po urodezniu?i ile ważył jak się urodzil?

Jak się urodził to ważył 3180, ale spadł do 2860 i kiepsko przybierał przez tą żółtaczkę. Jak miał 4 tyg to ważył 2950, ale teraz już jest lepiej i powoli nadrabiamy zaległości ;-)

reklama
no to urodził sie wiekszy od Eryka ale najniższa urodzeniowa taka sama prawie, to faktycznie mu ta żółtaczka dała :( ale dobrze ze juz oki:p

Dzisia j bylismy na szczepieniu-Wiktor był przerażony a teraz słodko śpi mam nadzieję że będzie ok. Pielęgniarka go zważyła i wyszło 5,5kg!!! To chyba dużo co?? Czyli wychodzi że na miesiąc przybiera 1 kg-ja tam sie cieszę, że mój cycuś taki wydajny hehe

Przerażacie mnie dziewczyny, mój synek ważył w 10 tygodniu 6,5 kilograma!!!! Pediatra nie mówił, że to źle, ale wasze dzieciaczki są mniejsze od mojego i się zaczynam obawiać czy Maks za szybko nie przybiera :-(. Wychodzi, że nabiera jakieś 300g na tydzień.

Kochanie mamy moj cudak wazył 6790 i to tydzien temu i jak bylismy do szczepienia to pan doktor pytał ,, a ile dzidzius ma miesiecy , a ja mu na to panie doktorze on? on ma 6 tyg ,, tak mi sie smiac chciało ze porazka . No coz mam dużego faceta Zobacz załącznik 51728

reklama
karmie nutramigenem skaza białkowa a urodził sie przy wadze 3100. ze szpitala wyszedł to miał 2950 bo miał zółtka ehhe . moze dlatego taki wielki bo tatko jego tez wysokasny
attachment.php

Do góry