reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga dzieciątek

reklama
kurcze, a nam wyszło, że Michał przez tydzień nic nie przybrał na wadze:no: lekarka w ogóle się tym nie przejęła i powiedziała, że następnym razem zważymy dokładnie bez ciuszków (tym razem miał bosy i śpiochy, bo na wadze był juz po badaniu)
nie wiem już co mam o tym myśleć, przejmować się, czy nie? jak go zważę na innej wadze, to może być różnica

Kachasku jeden tydzien nawet gdyby nie przybral - ja bym sie nie przejmowala - przeciez rosnie...i moze mu to w cm idzie ;-) Najwazniejsze ze nie spadl z wagi

nie martw sie - teraz dzieci troszke zwalniaja tempa.

anni tez tak właśnie pomyślałam odkładając kolejne ubranka;-) a Misiek ostetnio znów co chwilę głodny:szok: w nocy już mogę zapomnieć o jednym budzeniu (max 2 razy) teraz jest średnio 4 razy:crazy: a ja rano chodzę jak potłuczona

Moje chłopczysko dziś kończy dokładnie 2 miesiące i na wizycie u pediatry zaważył 5440g.
Kachasku nie przejmuj się, takie wolniejsze fazy wzrostu mogą się zdarzać - u nas też widać jakby lekki przestój w przybieraniu, bo przez ostatnie 3 tygodnie ledwie 380, podczas gdy wcześniej tygodniowo przybierał 300.

Dzis bylo wielkie,wyczekiwane wazenie!
Czekalam jak na szpilkach,ostatnim raze sie wazylysmy 3 tygodnie temu(to zdecydowanie za dlugo!!!)

Amelka utyla 470 gram i urosla 4 cm.
Trzeci miesiac zycia(ma 2 mieszki i 1 dzien ) rozpoczela z waga 5350 i wzrostem 59cm :)))
Marzylo mi 6 kilo ( hi hi hi) ale nie mozna miec wszystkiego. ;)

Jak patrzena wage waszych dzieci to nie wierze bo Eryk mały się urodził i niektóre z czerwcówiątek przewyzszja go o kilogram! Ale juz się i mój Ziomus robi papuśny, ale wczoraj przeszedł sam siebie!!!- waga pokazała że w ciągu jednego dnia przybrał 70grm:szok: Ale faktycznie rośnie z dnia na dzień:p

reklama
Do góry