reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga dzieciątek

No własnie nie ma jak cyc a własciwie dida bo tak Livcia nazwała.
Beda zdjatka obiecuje.

reklama
Dzisiejsza waga: 9680 a długi NIBY 74 cm. Coś mi się jednak nie zgadza z tą długością bo ciuszki to nosimy 80-86.

Agik u mnie też się nie zgadza, ale może dlatego, że ciuszki się w szerz rozciągają na naszych brzdącach:confused:

Czarek waży 8100 ( wg domowej wagi), a przez ostatni miesiąc przybrał ponad 400g, więc nie jest źle biorąc pod uwagę przebyte choróbsko. :-)

Michaś dzisiaj 9460:confused2: nadal jestem w szoku przez to, że te 1,5 kg to jednak prawda. ale sobie wymyśliłam, że pomijam tamto ważenie i wychodzi 2 kg w 2 m-ce. i tak dużo:baffled: to nie noworodek:szok::sorry: dzieci ponoć ok roczku potrajają wagę urodzeniową. jak tak dalej pójdzie Michaś potroi ją w wieku 10 m-cy
właśnie sprawdziłam siatkę - jesteśmy (tzn MIchał jest) na 90 centylu, czyli jeszcze nie jest źle

no i sorrki za moje wywody, po prostu nadal jestem w szoku

a ważyła 3 kilo więc do potrojenia tez jej niewiele brakuje. Jak dalej bedzie przybierac 100g na tydzien to się uwinie w 9 miesiącu :-D

reklama
Dzisiejsza waga pokazała 7420.

To chyba najlżejsze dzieciątko czerwcówkowe:-(
W ciągu 2miesięcy przybrała na wadze zaledwie 340gram.

I dodam jeszcze że Zu urodziła się z wagą 3950, więc nawet nie podwoiła swojej masy:-(

Do góry