reklama
A
agik25
Gość
Dzisiejsza waga: 9680 a długi NIBY 74 cm. Coś mi się jednak nie zgadza z tą długością bo ciuszki to nosimy 80-86.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Laura wczoraj 8040 g, czyli przez 4 tygodnie przybrała 600 gram, długość 74 cm, a ciuszki tez nosi na 80cm.
kachasek
matka-wariatka :)
Michaś dzisiaj 9460 nadal jestem w szoku przez to, że te 1,5 kg to jednak prawda. ale sobie wymyśliłam, że pomijam tamto ważenie i wychodzi 2 kg w 2 m-ce. i tak dużo to nie noworodek dzieci ponoć ok roczku potrajają wagę urodzeniową. jak tak dalej pójdzie Michaś potroi ją w wieku 10 m-cy
właśnie sprawdziłam siatkę - jesteśmy (tzn MIchał jest) na 90 centylu, czyli jeszcze nie jest źle
no i sorrki za moje wywody, po prostu nadal jestem w szoku
właśnie sprawdziłam siatkę - jesteśmy (tzn MIchał jest) na 90 centylu, czyli jeszcze nie jest źle
no i sorrki za moje wywody, po prostu nadal jestem w szoku
E
efilo
Gość
Zosia wczoraj równe 8500g
E
efilo
Gość
a ważyła 3 kilo więc do potrojenia tez jej niewiele brakuje. Jak dalej bedzie przybierac 100g na tydzien to się uwinie w 9 miesiącu
reklama
Dzisiejsza waga pokazała 7420.
To chyba najlżejsze dzieciątko czerwcówkowe:-(
W ciągu 2miesięcy przybrała na wadze zaledwie 340gram.
I dodam jeszcze że Zu urodziła się z wagą 3950, więc nawet nie podwoiła swojej masy:-(
To chyba najlżejsze dzieciątko czerwcówkowe:-(
W ciągu 2miesięcy przybrała na wadze zaledwie 340gram.
I dodam jeszcze że Zu urodziła się z wagą 3950, więc nawet nie podwoiła swojej masy:-(